Gervasoni Brick 80 Bed

By Paola Navone

Omschrijving

Het Gervasoni Brick 80 Bed is een ontwerp van Paola Navone . Haar ontwerpen zijn geïnspireerd op het late 20-eeuwse Italiaanse postmodernisme. Daarnaast zoekt ze in haar designs naar buitengewone toepassingen met een verrassend element.

Bij het Brick 80 Bed valt direct de geometrische vorm op. Als extra accent zijn de biezen van de stof goed zichtbaar, waardoor het profiel van het bed prachtig uitkomt. Deze biezen zijn ook in een contrasterende kleur uit te voeren, om zo het silhouet nog beter uit te laten springen. De poten van het bed zijn niet zichtbaar, doordat de zachte stoffering doorloopt tot aan de grond. Het Brick 80 Bed heeft een met stof bekleed frame en hoofdbord. Deze stoffen hoezen van het bedframe en hoofdbord zijn los te halen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden uitgewassen. Het bed is daarnaast ook verkrijgbaar met een frame en hoofdboard in eco-leder.

Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, afmetingen en lattenbodems. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte bed. Vraag hieronder een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in één van onze winkels. Dan zorgen wij ervoor dat uw bed volledig naar uw smaak bij u thuis wordt geleverd.

Gervasoni Brick 80 Bed


✓ Breed toepasbaar
✓ Zachte uitstraling
✓ Verkrijgbaar in stof of leder

Vragen over het Brick 80 Bed van Gervasoni?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gervasoni Brick 80 Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Designer Paola Navone
Garantie 2 jaar
Merk Gervasoni
Diepte / Lengte 223 / 226 cm.
Breedte 101 / 171 / 191 / 164 / 204 cm.
Hoogte 93 cm.

Brick 80 Bed

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.091

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit