Gervasoni Cocò Bed

By Paola Navone

Omschrijving

Het Gervasoni Cocò Bed is een ontwerp van Paola Navone . In tegenstelling tot haar ontwerpen met een rebels karakter, is het Cocò Bed een toonbeeld van rust en simpliciteit. De behoudende stijl maakt het Cocò Bed geschikt voor vrijwel elk type slaapkamer en elke interieurstijl. Door de fijne lijnen en het dun vormgegeven hoofdbord krijgt het bed een ruimtelijke uitstraling.

Het Cocò Bed heeft een met stof bekleed frame en hoofdbord. De hoezen van het bedframe en hoofdbord kunnen makkelijk worden uitgewassen, doordat deze apart los te halen zijn. Als extra accent zijn de biezen van de stof goed zichtbaar, waardoor het profiel van het bed prachtig uitkomt. Deze biezen zijn ook in een contrasterende kleur uit te voeren, om zo het silhouet nog beter uit te laten springen. Het Bed staat op slank vormgegeven houten poten. Niet alleen zorgt dit voor een ruimtelijk effect, het is ook een decoratief element van het bed. Qua kleuren zijn deze houten poten namelijk nog in de volgende kleuren uitvoerbaar: naturel walnoot, zwart, wit, grijs, ocean of Dove-grey (grijs).

Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, afmetingen en lattenbodems. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte bed. Vraag hieronder een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in één van onze winkels. Dan zorgen wij ervoor dat uw bed volledig naar uw smaak bij u thuis wordt geleverd.

Gervasoni Cocò Bed


✓ Breed toepasbaar
✓ Toonbeeld van rust en simpliciteit
✓ Ruimtelijke uitstraling
✓ Verkrijgbaar in stof of leder

Vragen over het Cocò Bed van Gervasoni?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gervasoni Cocò Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Designer Paola Navone
Garantie 2 jaar
Merk Gervasoni
Diepte / Lengte 217 / 221 cm.
Breedte 158 / 178 / 198 / 171/ 211 cm.
Hoogte 95 cm.

Cocò Bed

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.763

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit