Gervasoni Linea Bed

By Paola Navone

Omschrijving

Het Gervasoni Linea Bed is een ontwerp van Paola Navone . Haar ontwerpen zijn geïnspireerd op het late 20-eeuwse Italiaanse postmodernisme. Het Linea bed heeft een elegante en charmante uitstraling en zet hoog in op ultiem comfort. Voor iedere interieurstijl biedt het ontwerp een passende kleurkeuze in stoffering of leder, dat past in een moderne of klassieke inrichting van de slaapkamer.

Bij het Linea Bed valt direct de geometrische vorm op. Deze vorm kan extra worden benadrukt met biezen in een optionele contrasterende kleurkeuze. Liever niet zo’n opvallend detail? Dan is het uiteraard ook mogelijk dezelfde kleur als de rest van de stoffering van het bed te kiezen. Het Linea Bed staat op slank vormgegeven houten poten. Niet alleen zorgt dit voor een ruimtelijk zwevend effect, het is ook een decoratief element van het bed. Qua kleuren zijn deze houten poten namelijk nog in de volgende kleuren uitvoerbaar: naturel walnoot, zwart, wit, grijs, ocean of Dove-grey (grijs). Naast de keuze voor stof is het mogelijk om het bed in een speciaal eco- leder uit te voeren.

In de versie met het frame en hoofdbord bekleed met stof, zijn de hoezen van het bedframe en hoofdbord uitwasbaar, doordat deze apart los te halen zijn. Als extra optie kan er een extra bedframe hoes worden besteld. Benut de ruimte onder het bed met de extra optie in de vorm van een opklapbare lattenbodem. Er ontstaat zo een handige opbergruimte onder het bed met een hoogte van 16 centimeter.

Het Linea Bed is verkrijgbaar in zes verschillende matrasmaten met een lengte van 200 en 203 centimeter. Hierbij is de breedte variërend tussen 131 en 204 centimeter. Tegen meerprijs is de breedte en lengtemaat van het Linea Bed in grotere afmetingen uitvoerbaar. In de breedtemaat is dit mogelijk tot maximaal 200 centimeter en in de lengtemaat tot maximaal 220 centimeter.

Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, afmetingen en lattenbodems. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte bed. Vraag hieronder een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in één van onze winkels. Dan zorgen wij ervoor dat uw bed volledig naar uw smaak bij u thuis wordt geleverd.

Gervasoni Linea Bed


✓ Hoge instap
✓ Zachte uitstraling
✓ Verkrijgbaar met opklapbare lattenbodem

Vragen over het Linea Bed van Gervasoni?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gervasoni Linea Bed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Paola Navone
Garantie 2 jaar
Merk Gervasoni
Diepte / Lengte 213 / 216 cm.
Breedte 131 / 158 / 178 / 198 / 171 / 211 cm.
Hoogte 99 cm.

Linea Bed

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.194

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit