Gervasoni Ghost 07 Loungestoel

Omschrijving

De Ghost 07 Loungestoel van Paola Navone voor Gervasoni is een van de leden van de bekende Ghost serie. De Ghost Serie bestaat uit een hele verzameling van gestoffeerde meubelen in de vorm van banken, fauteuils, poefs, stoelen en bedden. In vele combinaties en stoffen leverbaar. Casual, knus en comfortabel. Handige bijkomstigheid: Alle bekleding is afneembaar.

Het frame is vervaardigd van hout en is voorzien van elastische banden wat een erg prettig zitcomfort geeft. Omgeven met kwalitatief hoogwaardig polyurethaan schuim. De Ghost 07 Loungestoel wordt geleverd inclusief twee kussens voor tegen de rugleuning, 50 x 50 cm, voorzien van een vulling van dacron en down. De Ghost 07 Loungestoel is een heerlijke comfortabele stoel maar is ook perfect geschikt als eind- of hoekelement voor het creëren van een mooie sofa. Zeker in combinatie met de Ghost 06 Loungestoel ontstaat er een mooie combinatie die vorm geeft tot een bank.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Garantie 2 jaar
Merk Gervasoni
Diepte / Lengte 83
Hoogte 85
Breedte 83
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd
Zithoogte 42

Ghost 07 Loungestoel
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.187

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit