Gervasoni Ghost 20 Bank

Omschrijving

De Ghost 20 Sofa van Paola Navone voor Gervasoni is een van de leden van de bekende Ghost serie. De Ghost Serie bestaat uit een hele verzameling van gestoffeerde meubelen in de vorm van banken, fauteuils, poefs, stoelen en bedden. In vele combinaties en stoffen leverbaar. Casual, knus en comfortabel. Handige bijkomstigheid: Alle bekleding is afneembaar.

Het frame is vervaardigd van hout en is voorzien van elastische banden wat een erg prettig zitcomfort geeft. Omgeven met kwalitatief hoogwaardig polyurethaan schuim. Ghost 20 Bank wordt geleverd inclusief drie kussens, één van 60 x 60 cm en twee van 50 x 50 cm, voorzien van een vulling van dacron en down.
De Ghost 20 Sofa is bovendien voorzien van een brede armleuning waarbij u kunt kiezen of deze rechts dan wel links geplaatst wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Garantie 2 jaar
Merk Gervasoni
Diepte / Lengte 85
Hoogte 70
Breedte 200
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd
Hoogte arm 70
Zithoogte 38

Ghost 20 Bank
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.526

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit