Kartell Glossy Eettafel Laminaat

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Kartell Tafel Glossy met laminaat, van Antonio Citterio en Oliver Löw, is een familie van ideale tafels, zowel voor thuis als op kantoor, gekenmerkt door de elegantie en de verfijning van het design en van de afwerking. De lichte, verchroomde stalen structuur is speciaal door het gebruik van een kruiselement, dat de poten verbindt met elk van de vier zijden, en ondersteunt een blad in krasbestendig gelamineerd hout. De Glossy Laminaat bestaat uit een vierkante en ronde uitvoering en is alleen verkrijgbaar in de kleur wit.

Omdat de vierkante tafels makkelijk bij elkaar gezet kunnen worden, kunnen ze zorgen voor werkplaatsen die ook in de meest representatieve omgevingen van een kantoor, zoals een vergaderzaal, gebruikt kunnen worden.

Naast de uitvoering in laminaat is er ook een variant in polyester verkrijgbaar, welke leverbaar zijn in meerdere kleuren: Glossy

Kartell Tafel Glossy Laminaat


✓ Verfijnde afwerking
✓ Multifunctioneel inzetbaar
✓ Standaard hoogte: 72 cm.
✓ Design: Antonio Citterio & Oliver Löw

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Antonio Citterio
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 130
Hoogte 72
Breedte 130
Diameter 130

Glossy Laminaat

Rond - Diameter 130 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.440

Glossy Laminaat

Vierkant - 130 x 130 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.542

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit