Cor Unum Glove Schaal

By Konstantin Grcic

Omschrijving

De Cor Unum Glove Schaal is een ontwerp van Konstantin Grcic.

Konstantin Grcic is een Duitse industriële vormgever van Servische komaf. Hij werd geboren in 1965 te München en volgde op latere leeftijd diverse studies. Na een opleiding tot meubelmaker in het Verenigde Koninkrijk studeerde hij daarna nog aan het Royal College of Art in Londen. Hij kreeg daar les van onder andere Jasper Morrison en Vico Magistretti. Het vormde hem tot de ontwerper die hij op dit moment is. Grcic behoort tot één van de invloedrijkste ontwerpers van deze tijd. Zo zijn de Chair One voor Magis en MayDay lamp voor Flos die hij ontwierp al opgenomen in diverse musea. Ze horen in het rijtje designklassiekers!

Het Nederlandse Cor Unum werd opgericht in 1953 in is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ze produceren designaccessoires van hoogwaardig keramiek en doen dat samen met vele nationale en internationale topdesigners. De producten worden geproduceerd in beperkte oplage en zijn dus Limited Editions. Mede daardoor is het keramiek van Cor Unum wereldwijd geliefd en u komt het dan ook tegen in het Museum of Modern Art (MoMa) in New York, Tools in Parijs of Trico in Tokyo. Cor Unum combineert de disciplines vakmanschap en creativiteit met succes en dat heeft ervoor gezorgd dat men over de gehele wereld dol is op dit Dutch Design.

De Glove Schaal van Cor Unum is er één die past als een handschoen. Meteen bij het zien van de schaal heeft u de neiging om uw handen in de handvatten te steken, en dat is precies waaruit de naam van de schaal in ontstaan. Glove is een perfecte combinatie van functie en schoonheid. Hoewel u bij de eerste aanblik meteen weet dat het om een schaal gaat spreekt de ontwerper liever van een object die u naar eigen fantasie kunt inzetten. De Glove Schaal heeft een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 12 centimeter. Daarnaast zijn er ook 2 vazen verkrijgbaar die een stuk hoger zijn.

Cor Unum Glove Schaal


✓ Verkrijgbaar in 1 kleur
✓ Vervaardigd uit keramiek
✓ Ook als vaas leverbaar
✓ Afmetingen: diameter 30 x h. 12 cm.
✓ Design: Konstantin Grcic

Vragen over de Glove Schaal van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Glove Schaal.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Konstantin Grcic
Garantie 1 jaar
Merk Cor Unum
Hoogte 12 cm.
Diameter 30 cm.

Glove Schaal

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 227

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit