Cor Unum Glove Vaas

By Konstantin Grcic

Omschrijving

De Cor Unum Glove Vaas is een ontwerp van Konstantin Grcic.

Een Servische achtergrond maar geboren in München, in 1965. Het weerspiegelt meteen de invloeden die u terugziet in de ontwerpen van Konstantin Grcic. Hij studeerde in het Verenigd Koninkrijk aan diverse opleidingen, waaronder die tot meubelmaker. Hij leerde de fijne kneepjes van het designervak van toonaangevende ontwerpers als Vico Magistretti en Jasper Morrison. Na het opdoen van de nodige werkervaring bij laatstgenoemde startte Grcic zijn eigen ontwerpbureau. En daaruit zijn al diverse designklassiekers voortgekomen, zoals de Chair One die hij ontwierp voor Magis en die in opgenomen in een musea.

Cor Unum, gevestigd in Den Bosch, kent een lange geschiedenis. Het werd in 1953 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de weinige productiehuizen dat in samenwerking met Nederlands ontwerptalent nieuwe keramische designs ontwikkelt. Kenmerken als vernieuwing, samenwerking en duurzaamheid staan aan de basis van ieder ontwerp. Op deze manier blijft het jonge designers uitdagen om de grenzen van het ambacht op te zoeken.

De Glove Vaas van Cor Unum nodigt uit om hem eens goed vast te pakken. De handvatten zijn daar uitermate geschikt voor en het was de basis voor de benaming van de vaas. Glove laat functie en schoonheid samensmelten tot een prachtig geheel. En die functie kunt u geheel naar eigen wens invullen. De Glove Vaas heeft een diameter van 26 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. Daarnaast is er grotere variant in de kleur grijs en een schaal verkrijgbaar.

Cor Unum Glove Vaas


✓ Vervaardigd uit keramiek
✓ Ook als schaal leverbaar
✓ Afmetingen: diameter 26 x h. 30 cm.
✓ Design: Konstantin Grcic

Vragen over de Glove Vaas van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Glove Vaas.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Konstantin Grcic
Garantie 1 jaar
Merk Cor Unum
Hoogte 30 cm.
Diameter 26 cm.

Glove Vaas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 272

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit