Cor Unum Glove Vaas Large

By Konstantin Grcic

Omschrijving

De Cor Unum Glove Vaas Large is een ontwerp van de Duitse Konstantin Grcic.

Konstantin Grcic is dan wel geboren in Duitsland, München om precies te zijn, maar zijn Servische achtergrond is duidelijk te herkennen in zijn ontwerpen. Na het afronden van diverse studies die hij volgde in het Verenigd Koninkrijk deed Konstantin ervaring op bij gevestigde namen binnen de wereld van design. Zo was hij onder andere werkzaam voor Jasper Morrison en Vico Magistretti. Na zijn laatste werkervaring bij Morrison zette Grcic zijn eigen ontwerpstudio op van waaruit al enkele designtoppers blijvend zichtbaar zijn. Zo is bijvoorbeeld de Chair One, een ontwerp voor het Italiaanse Magis, te zien in diverse musea.

Het Brabantse Cor Unum dat zich in 1953 vestigde in Den Bosch is één van de weinige productiehuizen die actief is op het gebied van hoogwaardige keramiek. Basis is de samenwerking met ontwerpers die zowel als opdrachtgevers en opdrachtnemers optreden. Voor de productie van de keramieken vazen, potten, klokken, lampen en kandelaars worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aangenomen, een nobel streven. Kenmerkend voor de collectie van Cor Unum is het vernieuwende en duurzame karakter van de ontwerpen. Men wil jonge ontwerpers blijven uitdagen om te werken met het product keramiek en de grenzen van het ambacht op te zoeken.

De Glove Vaas Large van Cor Unum triggert je meteen. De handvatten wekken nieuwsgierigheid op en het liefst wil je de vaas direct vastpakken. De vaas past als een handschoen en heeft daar ook zijn naam aan te danken. Glove is kort gezegd een samensmelting van functie en schoonheid. De Glove Vaas Large heeft een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 30 centimeter.

Cor Unum Glove Vaas Large


✓ Vervaardigd uit keramiek
✓ Ook als schaal leverbaar
✓ Afmetingen: diameter 30 x h. 30 cm.
✓ Design: Konstantin Grcic

Vragen over de Glove Vaas Large van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Glove Vaas Large.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Konstantin Grcic
Garantie 1 jaar
Merk Cor Unum
Hoogte 30 cm.
Diameter 30 cm.

Glove Vaas Large

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis
€ 276

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit