Menu Godot Bank, 3-zitter

By Iskos-Berlin

Omschrijving

De Menu Godot Bank 3-zitter is een ontwerp van Iskos-Berlin. Geïnspireerd door de muscial ‘En attendant Godot’ ontwierp Iskos-Berlin deze prachtige driezits bank. Het verhaal van Samuel Beckett uit 1952 vertelt hoe Vladimir en Estragon eeuwig blijven wachten op een persoon genaamd Godot. Dit bracht de designers ertoe de ideale bank te maken waarop de twee hoofdpersonen eindeloos kunnen wachten. De comfortabele Godot is onderdeel van een serie bestaande uit een serie die ook uit een 2-zitter en een fauteuil bestaat. De bank is ideaal om op te wachten, maar helemaal lekker om tv op te kijken, te kletsen of even een dutje te doen. Designers Boris Berlin en Aleksej Iskos hebben de ‘buitenkant’ ontworpen voor de ruimte en de binnenkant voor de gebruiker. De bolle, zachte binnenkant ziet er uitnodigend uit en staat in contrast met de strakke buitenkant, waardoor de bank zowel comfortabel als stijlvol is. De Godot bank is er één om lang mee te gaan. Het polyurethaan schuim in de bank behoudt lang zijn vorm. Jarenlang comfort en plezier is dus gegarandeerd. De bank is verkrijgbaar in drie kleuren.

De gebruikte stoffen voor de direct online bestelbare varianten zijn afkomstig van het Deense Kvadrat. De stof Hallingdal bestaat voor 70% uit wol en voor 30% uit viscose, de stof Remix 2 233 uit 90% wol en voor 10% uit nylon en de stof Colline 568 uit 75% wol en 17% acryl en 8% nylon. Deze beschikken alledrie over 100.000 Martindale. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere stof uit de prijscategorieën kunt u contact opnemen met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder. Het binnenframe is gemaakt van hout en de poten zijn gemaakt van gepoedercoat metaal in een zwarte kleur. De bank is 222 centimeter breed, 70 centimeter hoog en 83.5 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 40 centimeter.

De Godot Bank 3-zitter is een product van het Deense Menu, ontworpen door Iskos-Berlin. Boris Berlin en Aleksej Iskos leerden elkaar kennen bij Komplot Design en na jaren intensieve samenwerking hebben zij hun eigen designstudio begonnen, Iskos-Berlin. Het duo onderzoekt de impact van nieuwe technologieën en materialen op alledaagse objecten door veel te experimenteren. Zij zien design als de kunst van het vertellen van een verhaal. Hoe duidelijker het verhaal, des te meer mensen het begrijpen. En nog belangrijker: hoe meer mensen je aan het lachen kan maken met design, des te meer zullen zij ervan houden.

Menu Godot Bank 3-zitter


✓ Comfortabel en stijlvol
✓ Hoogwaardige kwaliteit voor jarenlang plezier
✓ In diverse varianten verkrijgbaar
✓ Materiaal: wol, viscose, nylon, acryl, gepoedercoat metaal, multiplex, PU schuim
✓ Afmeting: b. 222 x h. 70 x d. 83.5 cm.
✓ Design: Iskos-Berlin

Vragen over de Godot Bank 3-zitter van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Godot Bank 3-zitter.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Iskos-Berlin
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 83.5 cm.
Hoogte 70 cm.
Breedte 222 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 70 cm.
Zithoogte 40 cm.

Godot Bank - 3-zitter

Remix 2 233

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.847

Godot Bank - 3-zitter

Hallingdal 65 / 180

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 4.424

Godot Bank - 3-zitter

Colline 568

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 4.424

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit