Ethnicraft Gold Multi Beads Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Gold Multi Beads Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Ethnicraft heeft verschillende series dienbladen in haar collectie, waarbij elke serie ontworpen is rondom een bepaald thema. De Tribal Quest serie draait om de Afrikaanse en Indonesische stammencultuur. Het Gold Multi Beads Dienblad behoort ook tot deze serie. Het ronde patroon is gebaseerd op de kralenkettingen die vaak in de stammen worden gedragen. De overdaad aan goud geeft het dienblad de luxueuze uitstraling die zo kenmerkend is voor Ethnicraft. Daarnaast is het kleurenpatroon erg verfijnd, waardoor het dienblad een prachtig stijlvolle accessoire is voor in huis.

Het rechthoekige dienblad is gemaakt van spiegelglas. Door het glas te bewerken heeft het dienblad een verouderde look en was het mogelijk dit prachtige patroon op het dienblad te plaatsen. Het dienblad is 61 centimeter breed en 46 centimeter diep. De rand van het blad is 5 centimeter hoog. Het is mogelijk dat er op het blad enkele imperfecties te vinden zijn. Dit is te wijten aan het ambachtelijke productieproces, waarbij ieder dienblad met de hand gemaakt wordt. De imperfecties laten dus zien dat het dienblad op authentieke manier gemaakt is en dragen daarmee bij aan de karakteristieke uitstraling van het dienblad.

Zo’n prachtig dienblad verdient een mooie plek in huis. Om die reden heeft Dawn Sweitzer verschillende tafels ontworpen, speciaal voor de serie dienbladen. De tafels hebben een opstaande rand, om er voor te zorgen dat het dienblad stevig op tafel staat. Het frame is gemaakt van zwart gespoten staal, waardoor de tafels een stoere uitstraling hebben. In de webshop van MisterDesign heeft u keuze uit verschillende tafels die bij dit dienblad passen.

Ethnicraft Gold Multi Beads Dienblad


✓ Geïnspireerd op kralenkettingen van Afrikaanse en Aziatische stammen
✓ Gemaakt van spiegelglas
✓ Afmeting: b. 61 x h. 5 x d. 46 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Gold Multi Beads Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Gold Multi Beads Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727713015
Productnr. 20376
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 46 cm.
Hoogte 5 cm.
Breedte 61 cm.

Gold Multi Beads Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 161

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit