Muuto Groove Plate Onderzetter

By Hallgeir Homstvedt

Omschrijving

De Muuto Groove Plate Onderzetter is een ontwerp van Hallgeir Homstvedt.

Hallgeir Homstvedt is een bekende Noorse designer en heeft zijn bul behaald in Industrial Design en Honours aan de Newcastle University in Australië. Na het voltooien van zijn studie in 2006, is Hallgeir gaan werken voor de zeer bekende designstudio Norway Says. In 2009 opende hij zijn eigen ontwerpstudio waar hij, ook vandaag de dag nog, de nadruk legt op meubilair, interieur en productdesign. Zijn werk wordt over de gehele wereld tentoongesteld, zoals in Londen, Tokio, New York, Milaan en uiteraard Oslo. Ook het samenwerken met bekende designlabels, zoals het merk Muuto, gaat Homstvedt uitermate goed af.

Muuto is jong. Muuto is energiek en bovenal bijzonder succesvol. De brede collectie van meubilair, woonaccessoires en verlichting is geliefd over de gehele aardbol. Hoewel dit natuurlijk een droom is die uitkomt, is dit niet het enige doel van Muuto. Muuto is vernoemd naar het Finse woord muutos, dat ‘nieuw perspectief’ betekent. Muuto streeft ernaar nieuw perspectief te bieden aan het hedendaagse Scandinavisch design. Zij willen zorgen voor een frisse en vernieuwende blik. Onder andere met het ontwerp van de Groove Plate willen zij dit doel vorm geven. De Groove onderzetter is een grafische uitdrukking en dient als mooi contrast met de natuurlijke structuren en patronen van het marmer.

De Groove Plate Onderzetter van Muuto wordt volledig vervaardigd uit massief marmer in de kleur wit. Deze decoratieve onderzetter is 30 centimeter in breedte, 1.9 centimeter in hoogte en 19 centimeter in diepte. De Groove Plate heeft zowel een grove als gladde ondergrond en is hiermee uitermate geschikt voor het serveren van hapjes.

Muuto Groove Plate Onderzetter


✓ Verkrijgbaar in twee uitvoeringen
✓ Behorend tot de Goove-collectie
✓ Afmeting: b. 30 x h. 1.9 x d. 19 cm.
✓ Design: Hallgeir Homstvedt

Vragen over de Groove Plate van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Groove Plate.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Hallgeir Homstvedt
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 19
Hoogte 1.9
Breedte 30
Bijlagen Productinformatie

Groove Plate - Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit