Gubi 2D Stoel Draaibaar

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 2D Stoel Draaibaar is een ontwerp van Komplot Design.

Komplot Design is een partnership tussen Poul Christiansen en Boris Berlin. Dit duo gelooft dat het tegenwoordige streven naar controle over functie, vorm en materiaal zowel een voorname kracht is, als een grote tekortkoming. Komplot Design levert daarom geen strijd tegen de onvolkomenheden in de door hun gebruikte materialen. Hun kracht zit hem in de ‘wil’ het natuurlijke gedrag van materiaal te aanvaarden, ook een manier van perfectie.

Het Deense Gubi werkt al sinds de oprichting in 1967 vanuit een innovatief maar vertrouwd oogpunt. De designs moeten vernieuwend zijn en tegelijkertijd herkenbaar. Dit bereiken zij door gebruik te maken van originele materialen en innovatieve technieken en de ontwerpen tegelijkertijd een relatieve eenvoud mee te geven. Deze zaken samen zorgen ervoor dat de ontwerpen bijzonder populair zijn. Eén van de toppers uit de collectie is de Gubi 2D Stoel. De Gubi Chair Collection waartoe deze stoel behoort heeft al diverse design-awards en zelfs een plekje in het MoMA weten te bemachtigen!

De Gubi 2D Stoel Draaibaar van Komplot Design heeft een zitting die geheel vervaardigd wordt uit het beste kwaliteit hout. Wat betreft het type hout heeft u de keuze uit Amerikaans walnoothout, zwart gebeitst beukenhout of eikenhout. Het metalen onderstel wordt - geheel naar eigen wens - afgewerkt in chroom of zwart. Als extra optie kunt u ervoor kiezen de stoel te laten bekleden. Indien u hiervoor kiest heeft u de keuze uit verschillende stof- en leersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De breedte van de stoel bedraagt 55 centimeter, de hoogte van de stoel is 80 centimeter en de diepte 53 centimeter. De zithoogte bedraagt 45 of 46 centimeter, afhankelijk of u kiest voor een stoel zonder of met bekleding.

Gubi 2D Stoel Draaibaar


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Draaibaar!
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 55 x h. 80 x d. 53 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 2D Stoel Draaibaar?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 2D Stoel Draaibaar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53 cm.
Hoogte 80 cm.
Breedte 55 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 45 of 46 cm.
Bijlagen Productinformatie

Gubi 2D - Eiken

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 389

Gubi 2D - Eiken

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 389

Gubi 2D - Zwart Beuken

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 389

Gubi 2D - Zwart Beuken

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 389

Gubi 2D - Walnoot

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 429

Gubi 2D - Walnoot

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 429

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit