Gubi 2D Stoel Hout

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 2D Stoel Hout is een ontwerp van het Deense Komplot Design.

Komplot Design is een samenwerking tussen Poul Christiansen en Boris Berlin. Komplot Design levert geen strijd tegen ‘fouten’ in de natuurlijke eigenschappen van de materialen waarmee ze werken en wil deze daarom juist niet forceren om zich ‘perfect’ te gedragen. Hun kracht zit hem in de ‘wil’ het natuurlijke gedrag van materiaal te aanvaarden, ook een manier van perfectie. Sinds de oprichting van het designlabel heeft Komplot Design al voor vele toonaangevende namen mogen werken.

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Ondanks dat het label al bijna 50 jaar bestaat heeft het haar oorsprong nooit uit het oog verloren. Ook in het heden ademt het de sfeer en kracht uit van het familiebedrijf waar het ooit mee begon. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen.

De Gubi 2D Stoel Hout van Komplot Design behoort tot een innovatieve meubellijn – de Gubi Chair Collection – die al vele design awards heeft weten te winnen. Bovendien zijn de stoelen uit deze collectie opgenomen in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York. Een regelrechte topper! Het onderstel is naar wens vervaardigd uit eikenhout, Amerikaans notenhout of zwart gebeitst beukenhout. De 2D Stoel heeft breedte van 55 centimeter, een hoogte van 80 centimeter en de diepte van 53 centimeter. Afhankelijk van uw keuze bedraagt de zithoogte 45 of 46 centimeter (gestoffeerd). Voor de gestoffeerde variant heeft u de keuze uit verschillende stof- en leersoorten in diverse mooie uitvoeringen.

Gubi 2D Stoel Hout


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Massief houten poten
✓ Diverse onderstellen mogelijk
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 55 x h. 80 x d. 53 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 2D Stoel Hout?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 2D Stoel Hout van Gubi.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53 cm.
Hoogte 80 cm.
Breedte 55 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45 of 46 cm.
Bijlagen Productinformatie

Gubi 2D - Amerikaans Noten

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:30u besteld, volgende dag in huis

Normale prijs: € 419

Special Price € 356,15

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit