Gubi 2D Stoel Slede

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 2D Stoel Slede is ontworpen door Komplot Design.

Boris Berlin en Poul Christiansen vormen het tweetal achter de oprichting van Komplot Design. Zij streven er voornamelijk naar het natuurlijk gedrag van vorm, functie en materiaal te accepteren. Sterker nog, om daar juist gebruik van te maken. Op deze manier ontstaan er unieke ontwerpen die perfect in balans zijn en een harmonieuze uitstraling hebben. Wat de designs daarnaast interessant maakt, is dat beide oprichters vanuit een andere achtergrond werken. Berlin vanuit zijn achtergrond als grafisch vormgever, Christiansen vanuit zijn achtergrond als architect. Sinds de oprichting in 1987 heeft Komplot Design al veel samenwerkingsverbanden aan mogen gaan, zo ook met designlabel Gubi.

Het innovatieve Gubi is sinds zijn oprichting in 1967 gevestigd in Kopenhagen. Gubi is een bedrijf dóór en vóór liefhebbers van design. De collectie wordt gekenmerkt door vernieuwende designs die desondanks voorzien zijn van een relatieve eenvoud. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ontwerpen designliefhebbers weet aan te spreken en te boeien. Dit zie je ook terug in de 2D Stoel. De stoel maakt deel uit van een zeer succesvolle meubellijn: Gubi Chair Collection.

De Gubi 2D Stoel Slede van Komplot Design heeft een zitting vervaardigd uit massief hout. Hiervoor heeft u de keuze uit zwart gebeitst beukenhout, naturel eikenhout of Amerikaans walnoothout. Wat betreft het metalen onderstel heeft u de keuze uit een zwarte of chromen afwerking. Als extra optie kunt u er ook voor kiezen de stoel te laten bekleden. Ook hierbij heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden, zowel wat betreft stof- en ledergroepen als verschillende mooie uitvoeringsmogelijkheden. De stoel is 55 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 53 centimeter diep. De zithoogte bedraagt respectievelijk 45 of 46 centimeter afhankelijk of u kiest voor een stoel zonder of met bekleding.

Gubi 2D Stoel Slede


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Diverse onderstellen mogelijk
✓ Bekend van Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 55 x h. 80 x d. 53 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 2D Stoel Slede van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 2D Stoel Slede.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53 cm.
Hoogte 80 cm.
Breedte 55 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45 of 46 cm.
Bijlagen Productinformatie

Gubi 2D - Eiken

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 309

Gubi 2D - Eiken

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 309

Gubi 2D - Zwart Beuken

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 309

Gubi 2D - Zwart Beuken

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 309

Gubi 2D - Walnoot

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 359

Gubi 2D - Walnoot

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 359

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit