Gubi 3D Barkruk Amerikaans Noten

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Barkruk Amerikaans Noten is een ontwerp van Komplot Design.

Wanneer u houdt van een designlabel vol enthousiasme, geestdrift, inspiratie en gedrevenheid dan bent u bij Komplot Design aan het juiste adres. Komplot Design behoort sinds zijn oprichting in 1987 tot de top als het gaat om grafisch-, meubel- en industrieel design. Oprichters Boris Berlin en Poul Christiansen hebben van een kleine startersonderneming een succesvolle zaak weten te maken. Doordat beide grondleggers totaal verschillende achtergronden hebben, vullen zij elkaar perfect aan. Berlin is oorspronkelijk opgeleid tot industrieel designer – die weliswaar na zijn studie ook gewerkt heeft als productdesigner en grafisch ontwerper –, Christiansen daarentegen is van oorsprong opgeleid tot architect. Laatstgenoemde volgde deze studie aan de Danish Academy of Fine Arts. De verschillende invalshoeken maken van dit tweetal een fenomenaal succes! Komplot Design heeft niet voor niets al met vele mooie en ook bekende merken mogen werken.

Grensverleggend, baanbrekend en innovatief... Dat is hoe Gubi mondiaal omschreven wordt én bekend staat. Gubi is inmiddels - sinds zijn oprichting zo'n 50 jaar geleden - een succesvolle zaak met een enorme collectie. Deze meer dan mooie collectie is herkenbaar aan zijn relatief ingetogen maar originele en verrassende ontwerpen. Bovendien zorgt het altijd wederkerende samenspel tussen eigentijdsheid en modernisme ervoor dat een 'echte Gubi' altijd herkent wordt. Zo ook de Gubi 3D Barkruk. Deze kruk is onderdeel van de Gubi Chair Collection, een collectie die door zijn klasse niets anders dan aanzien en faam over de gehele wereld kent. Maar dat kan eigenlijk ook niet anders, immers zijn ontwerpen uit deze collectie opgenomen in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York! Wauw...

De Gubi 3D Barkruk Amerikaans Noten van Komplot Design wordt geheel vervaardigd uit Amerikaans notenhout. Wanneer u liever een barkruk heeft die niet geheel uit hout bestaat, kunt u er ook voor kiezen de zitschaal te laten maken van het materiaal Hirek dat verkrijgbaar is in de kleur zwart. Daarnaast behoort ook het laten bekleden van de zitschaal - geheel of alleen de voorkant - tot de mogelijkheden. Hiervoor heeft u de keuze uit diverse stof- en ledersoorten in prachtige uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen bedraagt de zithoogte van de barkruk 65 of 75 centimeter. De breedte van de kruk is 44 centimeter, de hoogte 78 of 88 centimeter en de diepte 45 centimeter.

Gubi 3D Barkruk Amerikaans Noten


✓ Talloze stofferingsmogelijkheden
✓ Verkrijgbaar in 2 hoogtes
✓ Diverse onderstellen mogelijk
✓ Gubi Chair Collection!
✓ Afmeting: b. 44 x h. 78 / 88 x d. 45 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Barkruk van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Barkruk Amerikaans Noten.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45
Breedte 44
Hoogte 78 / 88
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie Hirek Productinformatie Fineer Productinformatie UP Front

Gubi 3D - 65 cm.

Hirek Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Gubi 3D - 75 cm.

Hirek Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Gubi 3D - 65 cm.

Amerikaans Noten

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 699

Gubi 3D - 75 cm.

Amerikaans Noten

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit