Gubi 3D Barkruk Draaibaar, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Barkruk Draaibaar Gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Materiaal, vorm en functie accepteren zoals het is. Dat is de visie van het Deense merk Komplot Design, opgericht in 1987 door het tweetal Boris Berlin en Poul Christiansen. De moderne drang om controle te hebben over zo'n beetje alles, heerst niet bij dit onvergetelijke duo. Zij hebben juist de drang het natuurlijke gedrag te aanvaarden. Materiaal wordt door hun niet gedwongen om zich 'perfect' te gedragen. Het zijn juist de 'onvolkomenheden' die het interessant maken. Door en mét deze bijzondere visie heeft Komplot Design al met vele grote namen mogen samenwerken.

Vijftig jaar geleden ooit begonnen als ideaal van echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en inmiddels uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf dat wereldwijde bekendheid geniet. We hebben het over het mondiale merk Gubi. Moed, intuïtie, vastberadenheid en passie zijn de vier kernwaarden die gezorgd hebben voor het fantastische succes van dit merk. Ze zien zichzelf als schatzoekers, altijd op zoek naar het ontoegankelijke. De uitgebreide collectie van Gubi wordt gekenmerkt door smaakvolle ontwerpen, bescheiden patronen en unieke materialen. Dit alles zorgt voor een bijzondere verzameling van ontwerpen en projecten. De eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor Gubi zijn ook terug te vinden in de Gubi 3D Barkruk. Deze kruk behoort tot de buitengewone Gubi Chair Collection, één van de toppers binnen de collectie van Gubi.

De Gubi 3D Barkruk Draaibaar Gestoffeerd van Komplot Design wordt vervaardigd uit verschillende materialen. Kunststof, hout, stof of leder maar ook metaal zijn nodig voor de vervaardiging van deze kruk. De zitschaal kan naar keuze gemaakt worden van Hirek – verkrijgbaar in 8 bijzondere kleuren – of zwart gebeitst beuken-, Amerikaans noten- of eikenhout. Wanneer u ervoor kiest de zitschaal te laten bekleden, heeft u hiervoor de keuze uit diverse prachtige stof- en ledersoorten in bijzondere uitvoeringen. U kunt zowel de gehele zitschaal laten bekleden, als enkel de voorkant. De breedte van de 3D Barkruk bedraagt 44 centimeter, de hoogte 88 centimeter en de diepte 45 centimeter. De zithoogte is 75 centimeter.

Gubi 3D Barkruk Draaibaar Gestoffeerd


✓ Talloze stofferingsmogelijkheden
✓ Handig terugdraaimechanisme
✓ Met voetensteun
✓ Onderdeel van Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 44 x h. 88 x d. 45 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Barkruk Draaibaar Gestoffeerd?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Barkruk Draaibaar Gestoffeerd.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45
Hoogte 88
Breedte 44
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 75
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie Hirek Productinformatie UP

Gubi 3D - Holmens

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 869

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit