Gubi 3D Barkruk Eiken

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Barkruk Eiken is een ontwerp van Komplot Design.

Oog voor het natuurlijke gedrag en acceptatie van zogenaamde 'onvolkomenheden', dat maakt Komplot Design anders dan de meesten. Vorm, functie en materiaal hebben in de ogen van Komplot Design hun eigen waarde. Het zijn geen dingen waar je controle over moet hebben. Komplot Design distantieert zich van het tegenwoordige streven naar controle over zo'n beetje alles. Volgens Poul Christiansen en Boris Berlin, oprichters van Komplot Design, is dit voortdurende streven naar controle tegelijkertijd een fantastische eigenschap als een grote tekortkoming. Door de bijzondere visie van het aanvaarden van natuurlijk gedrag heeft Komplot Design al vele samenwerkingsverbanden aan kúnnen en mógen gaan met verschillende grote namen.

Een innovatief bedrijf met wereldwijde bekendheid, dat is Gubi. Vijftig jaar geleden opgericht door een gelukkig getrouwd stel en uitgegroeid tot een mondiaal Deens familiebedrijf. Gubi staat bekend als ingetogen maar altijd vernieuwend, stijlvol en uniek. Eenvoud en originaliteit zijn de basiselementen die in ieder ontwerp, in iedere collectie terug komen. Volgens Gubi zit het succes hem in vier kenmerkende eigenschappen: moed, passie, doorzettingsvermogen en intuïtie. De voor Gubi zo kenmerkende eigenschappen zijn ook terug te vinden in de Gubi 3D Barkruk. Deze kruk behoort tot de Gubi Chair Collection, een echte topper binnen de collectie van Gubi. De wereldwijde adoratie wordt nog eens benadrukt door het feit dat diverse ontwerpen opgenomen zijn in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York en dat er al verschillende design awards gewonnen zijn door meubelen uit deze collectie.

De Gubi 3D Barkruk Eiken van Komplot Design wordt geheel vervaardigd uit eikenhout. U kunt er tevens voor kiezen de zitschaal te laten vervaardigen uit Hirek dat verkrijgbaar is in de kleur zwart. Wanneer u liever kiest voor een kruk mét bekleding, dan is ook dat een optie! Hiervoor heeft u de keuze uit diverse stof- en ledersoorten in uiteenlopende uitvoeringen. Of u de gehele zitschaal laat bekleden, of enkel de voorkant, dat is aan u. De 3D Barkruk is 44 centimeter breed, 78 of 88 centimeter hoog en 45 centimeter diep. De zithoogte bedraagt respectievelijk 65 of 75 centimeter.

Gubi 3D Barkruk Eiken


✓ Talloze bekledingsmogelijkheden
✓ Verkrijgbaar in 2 hoogtes
✓ Meerdere opties voor onderstel
✓ Gubi Chair Collection!
✓ Afmeting: b. 44 x h. 78 / 88 x d. 45 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Barkruk van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Barkruk Eiken.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45
Breedte 44
Hoogte 78 / 88
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie UP Front Productinformatie Hirek Productinformatie UP

Gubi 3D - 65 cm.

Hirek Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 399

Special Price € 359,10

Gubi 3D - 75 cm.

Hirek Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 399

Special Price € 359,10

Gubi 3D - 65 cm.

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

Gubi 3D - 75 cm.

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit