Gubi 3D Barkruk, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Barkruk Gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Poul Christiansen en Boris Berlin zijn het fenomenale duo achter de oprichting van Komplot Design. Het tegenwoordige verlangen om grip te hebben op vorm, materiaal en functie bestaat niet bij dit designmerk. Er wordt binnen Komplot Design geen strijd geleverd tegen ‘foutjes’ en het materiaal wordt niet geforceerd om zich ‘perfect’ te gedragen. De kracht van Komplot Design zit hem juist in het feit dat ze het natuurlijke gedrag van materiaal accepteren. Ook een vorm van perfectie… Sinds de oprichting in 1987 heeft Komplot Design al met vele Deense maar ook internationale grote namen mogen samenwerken.

De kracht én het succes van Gubi zit volgens het label zelf in de kernelementen intuïtie, geloof, durf en verlangen. Een halve eeuw geleden begonnen als kleine onderneming en tevens droom van echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en uitgegroeid tot een mondiaal familiebedrijf. Gubi staat bekend als een innovatief waarbij de ontwerpen worden gekenmerkt door esthetiek, ingetogenheid en originaliteit. De collectie staat voor eenvoud en is totaal onovertroffen. Al deze eigenschappen zijn ook te ontdekken in de Gubi 3D Barkruk, een kruk behorende tot de Gubi Chair Collection. Verschillende ontwerpen uit deze collectie hebben een plekje veroverd in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York. Daarnaast heeft deze serie al verschillende design awards weten te winnen. Prachtig toch!

De Gubi 3D Barkruk Gestoffeerd van Komplot Design wordt vervaardigd uit een diversiteit aan materialen. Metaal, hout, kunststof, stof en leder, allen worden gebruikt voor het creëren van deze beroemde barkruk. De zitschaal kan naar keuze vervaardigd worden uit eiken-, Amerikaans noten-, of zwart gebeitst beukenhout. Tevens kunt u ervoor kiezen de zitschaal te laten maken van het materiaal Hirek dat verkrijgbaar is in acht prachtige kleuren. Wanneer u kiest om de kruk te laten bekleden heeft u daarvoor de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. Wilt u alleen de voorkant laten bekleden of de gehele zitschaal? Bij de 3D Barkruk kan het allemaal. De kruk kent de volgende afmetingen: 44 centimeter breed, 78 of 88 centimeter hoog, 45 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 65 of 75 centimeter.

Gubi 3D Barkruk Gestoffeerd


✓ Mogelijk met diverse onderstellen
✓ Hoogwaardige kwaliteit bekleding
✓ Gubi Chair Collection!
✓ Afmeting: b. 44 x h. 78 / 88 x d. 45 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Kruk van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Barkruk Gestoffeerd.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45
Breedte 44
Hoogte 78 / 88
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie Hirek Productinformatie UP Front Productinformatie UP

Gubi 3D - 65 cm.

Hallingdal 123

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 802

Gubi 3D - 75 cm.

Hallingdal 123

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 802

Gubi 3D - 65 cm.

Hirek Zwart - Silk Leder Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 872

Gubi 3D - 75 cm.

Hirek Zwart - Silk Leder Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 872

Gubi 3D - 65 cm.

Eikenhout - Hallingdal 123

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.195

Gubi 3D - 75 cm.

Eikenhout - Hallingdal 123

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.195
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit