Gubi 3D Barkruk Zwart Beuken

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Barkruk Zwart Beuken is een ontwerp van Komplot Design.

Het in 1987 opgerichte Komplot Design is een bevlogen ontwerpbedrijf dat in de basis opgericht is door twee inventieve heren. Boris Berlin en Poul Christiansen behoren met hun succesvolle onderneming inmiddels tot de top op het gebied van industrieel-, grafisch- en meubeldesign. Beiden zijn van oorsprong uit totaal ander hout gesneden. Christiansen is opgeleid tot architect aan de Danish Academy of Fine Arts, Berlin daarentegen is opgeleid tot industrieel designer. Laatstgenoemde heeft echter na zijn opleiding ook gewerkt als grafisch ontwerper en als productdesigner. Nu, zo'n 30 jaar later, blijkt dit duo een perfecte match. De diverse achtergronden van beide mannen vullen elkaar perfect aan. Het is dan ook geen verrassing dat Komplot Design al met vele grote namen heeft mogen samenwerken.

Gubi is een Deens designmerk dat mondiaal bekend staat als bijzonder innovatief en vooruitstrevend. Een succesvolle zaak met een inmiddels aanzienlijke collectie. Deze prachtige collectie bestaat uit relatief ongekunstelde ontwerpen, vervaardigd uit originele materialen en afgewerkt met onvoorziene details. Ook de combinatie tussen eigentijdsheid en modernisme is in alle designs terug te vinden. De voor Gubi zo herkenbare merktekenen zijn ook terug te vinden in de Gubi 3D Barkruk. Dit is een kruk die behoort tot één van Gubi's meest succesvolle collecties: de Gubi Chair Collection. De allesoverheersende liefde voor meubelen uit deze collectie wordt beloond met het feit dat verschillende designs een plekje hebben weten te veroveren in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York. Daarnaast zijn er dankzij déze collectie diverse design awards aan de prijzenkast toegevoegd. Wat een topper!

De Gubi 3D Barkruk Zwart Beuken van Komplot Design wordt geheel vervaardigd uit zwart gebeitst beukenhout. Naast volledige vervaardiging uit hout kunt u er ook voor kiezen de zitschaal te laten maken van het materiaal Hirek dat verkrijgbaar is in de kleur zwart. Wanneer u voor net dat beetje extra gaat, bestaat er ook de mogelijkheid de barkruk te laten bekleden. In dit geval kunt u ervoor kiezen de gehele zitschaal, of enkel de voorkant te laten bekleden. Hiervoor heeft u de keuze uit diverse stof- en ledersoorten in uiteenlopende uitvoeringen. Geheel aangepast op uw wensen bedraagt de zithoogte van de barkruk 65 of 75 centimeter. De breedte van de Gubi 3D Barkruk Zwart Beuken is 44 centimeter, de hoogte 78 of 88 centimeter en de diepte 45 centimeter.

Gubi 3D Barkruk Zwart Beuken


✓ Verkrijgbaar in 2 hoogtes
✓ Talloze bekledingsmogelijkheden
✓ Diverse onderstellen mogelijk
✓ Gubi Chair Collection!
✓ Afmeting: b. 44 x h. 78 / 88 x d. 45 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Barkruk van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Barkruk Zwart Beuken.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45
Breedte 44
Hoogte 78 / 88
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie Hirek Productinformatie Fineer Productinformatie UP Front

Gubi 3D - 65 cm.

Hirek Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 399

Special Price € 359,10

Gubi 3D - 75 cm.

Hirek Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 399

Special Price € 359,10

Gubi 3D - 65 cm.

Zwart Beuken

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

Gubi 3D - 75 cm.

Zwart Beuken

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit