Gubi 3D Loungestoel Slede, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Loungestoel Slede Gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Ontwerpen zonder de natuurlijke eigenschappen van materiaal uit het oog te verliezen. Dat is de visie van het Deense Komplot Design, opgericht in 1987 door het ontwerpersduo Poul Christiansen en Boris Berlin. Het accepteren van aangeboren eigenschappen van materiaal is het uitgangspunt. Dat is wat je terug ziet in de designs. Respect voor dat wat eigen is, ofwel puur design. Komplot Design slaagt er steeds weer opnieuw in en niet zonder resultaat. Komplot Design heeft al met vele Deense en ook internationale bedrijven mogen samenwerken.

Gubi, op en top Deens en op en top succes. Niet voor niets bestaan ze al bijna 50 jaar. Wat hier voor nodig is? Gubi zelf denkt dat het succes te danken is aan drie eigenschappen: belangstelling, lef en gevoel. Deze drie kwaliteiten hebben van Gubi – begonnen als bescheiden familiebedrijf – een vooraanstaand bedrijf weten te maken. Inmiddels heeft Gubi een collectie om van te dromen. Veelzijdig, vernieuwend en met een unieke uitstraling. De Gubi 3D Loungestoel is een stoel die hierin perfect tot zijn recht komt. Deze stoel maakt deel uit van de Gubi Chair Collection. Een collectie waarvan grote delen zijn opgenomen in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York. Hoezo succesvol?!

De Gubi 3D Loungestoel Slede Gestoffeerd van Komplot Design is voorzien van een metalen onderstel in zwart of chroom naar keuze. Voor de bekleding van de zitting heeft u de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De afmetingen van de loungestoel bedragen 67 centimeter in breedte, 69 centimeter in hoogte en 62 centimeter in diepte. De stoel heeft een zithoogte van 40 centimeter.

Gubi 3D Loungestoel Slede Gestoffeerd


✓ Comfortabel ontwerp!
✓ Verkrijgbaar in diverse onderstellen
✓ Onderdeel van Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 67 x h. 69 x d. 62 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Loungestoel Slede Gestoffeerd van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Loungestoel Slede Gestoffeerd.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 62
Breedte 67
Hoogte 69
Zithoogte 40
Bijlagen Productinformatie Productinformatie Gestoffeerd

Gubi 3D - Hallingdal 123

Onderstel Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.390

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit