Gubi 3D Stoel Draaibaar, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Draaibaar Gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Poul Christiansen en Boris Berlin zijn samen grondvester van Komplot Design, dé top op het gebied van designmeubelen. Of het nu meer op het grafisch gebied zit, of het gaat om het ontwerpen van meubelen of om industrieel design, Komplot Design is op alle gebieden een regelrecht succes. Boris Berlin en Poul Christiansen, op het eerste gezicht twee heren met totaal verschillende achtergronden, vullen elkaar perfect aan. Berlin is oorspronkelijk opgeleid als industrieel designer die na zijn studie ook gewerkt heeft als grafisch vormgever en productdesigner. Christiansen daarentegen is architect, waarvoor hij zijn diploma heeft weten te behalen aan de Danish Academy of Fine Arts. Deze perfecte combinatie heeft ervoor gezorgd dat Komplot Design al met vele mooie, grote en succesvolle namen heeft mogen samenwerken. Zo ook het Deense designmerk Gubi.

Een samenspel van modernisme en traditie, relatief eenvoudig en ingetogen design en tegelijkertijd innovatief en verrassend. Dat alles maakt Gubi tot Gubi. Het designlabel kent dan ook niet voor niets mondiale bekendheid én succes. Sinds de oprichting hebben zij hun collectie gigantisch weten te versterken. Ooit begonnen als kleine onderneming onder leiding van een Deens echtpaar, tegenwoordig uitgegroeid tot een groot familiebedrijf. In de vijftig jaar dat Gubi bestaat zijn er weliswaar vele designs bijgekomen, echter de voor Gubi zo kenmerkende eigenschappen zijn gebleven. Deze kenmerkende eigenschappen zijn ook terug te vinden in de Gubi 3D Eetkamerstoel. Dit is een stoel behorend tot de beroemde Gubi Chair Collection. Verschillende designs uit deze collectie hebben al meerdere design-awards in de pocket en hebben bovendien een plaatsje weten te bemachtigen in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York. Wat een topper!

De Gubi 3D Stoel Draaibaar Gestoffeerd van Komplot Design heeft naar eigen smaak een zwart of chromen onderstel. De zitschaal wordt vervaardigd uit hout of het materiaal Hirek. Indien u kiest voor hout heeft u de keuze uit eiken-, Amerikaans noten- of zwart gebeitst beukenhout. Hirek is verkrijgbaar in acht uiteenlopende kleuren. Ook het bekleden van de zitschaal – zowel de gehele zitschaal als enkel de voorkant – behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor heeft u een ruime keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in verscheidene uitvoeringen. De stoel kent een zithoogte van 45 centimeter. De breedte van de stoel is 52 centimeter, de totale hoogte 88 centimeter en de diepte 53.5 centimeter.

Gubi 3D Stoel Draaibaar Gestoffeerd


✓ Talloze bekledingsmogelijkheden
✓ Draaibaar
✓ Meerdere onderstellen mogelijk
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Stoel Draaibaar Gestoffeerd van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Stoel Draaibaar Gestoffeerd.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Kies uit een set Ferm Living champagneglazen of een set HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Hoogte 88
Breedte 52
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 45
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie Hirek Productinformatie Gestoffeerd Voorkant Productinformatie Gestoffeerd

Gubi 3D - Zwart Onderstel

Volledig Hallingdal 123

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 719

Gubi 3D - Chroom Onderstel

Volledig Hallingdal 123

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 719

Gubi 3D - Chroom Onderstel

Volledig Silk Leder Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.129

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit