Gubi 3D Stoel Draaibaar

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Draaibaar is een ontwerp van Komplot Design.

Op zoek naar de top van de designwereld, zowel op meubel-, industrieel- als grafisch gebied? Dan is het Deense Komplot Design het juiste ontwerpersduo voor u. Dit label is opgericht en sindsdien geleid door twee toppers genaamd Boris Berlin en Poul Christiansen. Berlin, oorspronkelijk opgeleid in Sint Petersburg als industrieel ontwerper, heeft na zijn studie tevens gewerkt als grafisch vormgever en productdesigner. Christiansen daarentegen is van oorsprong opgeleid tot architect aan de Danish Academy of Fine Arts. De twee totaal verschillende achtergronden maken deze match perfect, doordat ze elkaar volmaakt aanvullen. Komplot Design heeft al met vele Deense én ook internationale bedrijven mogen samenwerken, waaronder het Deense designmerk Gubi.

Gubi is een Deens familiebedrijf dat mondiaal succes kent. Sinds de oprichting zo’n vijftig jaar geleden heeft Gubi een bijzondere collectie op weten te bouwen. Een collectie die meegaat met zijn tijd, al zullen enkele dingen altijd hetzelfde blijven. Het relatief eenvoudige design, gemaakt met unieke materialen en voorzien van verrassende elementen is in ieder ontwerp terug te vinden. Bovendien zorgt het altijd aanwezige samenspel tussen modernisme en traditie ervoor dat een ‘echt Gubi-ontwerp’ altijd herkent wordt. Zo ook de Gubi 3D Stoel Draaibaar die behoort tot de waanzinnige Gubi Chair Collection. Bekroond met diverse design awards en verschillende plekjes in de permanente tentoonstelling van het MoMA is deze collectie een regelrecht succes!

De Gubi 3D Stoel Draaibaar van Komplot Design heeft een zwart of chromen onderstel, afhankelijk van uw eigen smaak. De zitschaal wordt vervaardigd uit eiken-, zwart gebeitst beuken- of Amerikaans notenhout. U kunt er ook voor kiezen de stoel te laten bekleden, met verschillende stof- en ledersoorten in bijzondere uitvoeringen. De zithoogte van de stoel is 45 centimeter. De breedte van de stoel bedraagt 52 centimeter, de totale hoogte 83 centimeter en de diepte 53.5 centimeter.

Gubi 3D Stoel Draaibaar


✓ Talloze stofferingsmogelijkheden
✓ Draaibaar
✓ Meerdere onderstellen mogelijk
✓ Gubi Chair Collection!
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Stoel Draaibaar van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Stoel Draaibaar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Hoogte 88
Breedte 52
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 45
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie UP

Gubi 3D - Eiken

Zwart Onderstel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Gubi 3D - Eiken

Chroom Onderstel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Gubi 3D - Zwart Beuken

Zwart Onderstel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Gubi 3D - Zwart Beuken

Chroom Onderstel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Gubi 3D - Amerikaans Noten

Zwart Onderstel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Gubi 3D - Amerikaans Noten

Chroom Onderstel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit