Gubi 3D Stoel Hout, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Hout Gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Komplot Design is het succesvolle bedrijf van topduo Poul Christiansen en Boris Berlin. Sinds de start van de samenwerking in 1987 heeft dit tweetal al talloze prachtige design gecreëerd. Komplot Design behoort dan ook tot de regelrechte top als het gaat om meubel-, grafisch- of industrieel design. Berlin is in Sint Petersburg opgeleid tot industrieel ontwerper en heeft na zijn studie tevens gewerkt als productdesigner en grafisch vormgever. Christiansen daarentegen heeft de opleiding architectuur gevolgd én afgerond aan de Danish Academy of Fine Arts. Deze verschillende achtergronden zijn een perfecte match gebleken en hebben ervoor gezorgd dat Komplot Design mondiale bekendheid geniet.

Ongeveer een halve eeuw geleden is designbedrijf Gubi opgericht. Oorspronkelijk begonnen als kleine onderneming onder leiding van echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en inmiddels uitgegroeid tot succesvol Deens familiebedrijf. Gubi staat wereldwijd bekend als vernieuwend, baanbrekend en innovatief. De inmiddels uitgebreide collectie wordt steeds opnieuw gekenmerkt door echte ‘Gubi-eigenschappen’. Eenvoud, originaliteit, gebruik van unieke materialen en de combinatie tussen verleden en toekomst staan hierin centraal.

De Gubi 3D Stoel Hout Gestoffeerd van Komplot Design wordt, afhankelijk van uw wensen, gemaakt van Amerikaans noten, zwart gebeitst beuken- of eikenhout. Wat betreft de zitschaal kunt u er ook voor kiezen deze te laten vervaardigen uit Hirek dat verkrijgbaar is in de kleur zwart. Bovendien bestaat de mogelijkheid de zitschaal te laten bekleden met één van de diverse mooie stof- en ledersoorten in evenzo mooie uitvoeringen. Hierbij kunt u afhankelijk van uw voorkeur zowel de gehele zitschaal laten bekleden als alleen de voorkant. De Gubi 3D Stoel Hout heeft een zithoogte van 45 centimeter, is 52 centimeter breed, 88 centimeter hoog en 53.5 centimeter diep.

Gubi 3D Stoel Hout Gestoffeerd


✓ Talloze stofferingsmogelijkheden
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Stoel Hout Gestoffeerd van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gestoffeerde Gubi 3D Stoel Hout.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Breedte 52
Hoogte 83
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45
Bijlagen Productinformatie Hirek Productinformatie Gestoffeerd Productinformatie Gestoffeerd Front Productinformatie Fineer

Gubi 3D - Zwart Beuken

Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

Gubi 3D - Amerikaans Noten

Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

Gubi 3D - Amerikaans Noten

Volledig Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 805

Special Price € 724,50

Gubi 3D - Eiken

Volledig Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 899

Special Price € 809,10

Gubi 3D - Zwart Beuken

Volledig Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 899

Special Price € 809,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit