Gubi 3D Stoel Amerikaans Noten

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Amerikaans Noten is een ontwerp van Komplot Design.

Duo Boris Berlin en Poul Christiansen bundelen sinds 1987 hun krachten en hebben daaruit voortvloeiend een prachtig bedrijf weten op te richten. Komplot Design heeft zich weten te ontwikkelen tot dé top op het gebied van design. Of het nu gaat om meubelen, industrieel- of grafisch design, Komplot Design weet de prachtigste ontwerpen te creëren. Ondanks de op het eerste oog niet logische combinatie, zijn Christiansen en Berlin een goede match gebleken. Christiansen in zijn rol als architect waarvoor hij een studie volgde én diploma haalde aan de Danish Academy of Fine Arts, Berlin in zijn rol als industrieel designer. Laatstgenoemde heeft na zijn opleiding tevens gewerkt als productdesigner en grafisch vormgever. Deze twee heren weten hun krachten perfect op elkaar af te stemmen en hebben hierdoor al voor vele grote merken mogen werken.

Gubi is een prachtig Deens designmerk met groot succes, zowel nationaal als internationaal. Zij genieten mondiale bekendheid en worden gezien als vooruitstrevend en innovatief. Hun inmiddels bijzonder uitgebreide collectie wordt gekenmerkt door relatieve eenvoud doch voorzien van verrassende elementen. In ieder design is de unieke samenvoeging tussen klassiek en modern terug te vinden. De kenmerkende eigenschappen die Gubi maken tot wat het is zijn ook terug te vinden in de Gubi 3D Stoel, een regelrechte klassieker binnen de collectie.

De Gubi 3D Stoel Amerikaans Noten van Komplot Design heeft een onderstel vervaardigd uit Amerikaans notenhout. Daarnaast is ook een onderstel van zwart beuken of eiken een optie. De zitschaal is mogelijk in notenfineer of de kunststof Hirek die verkrijgbaar is in 8 prachtige kleuren. Indien u net iets meer comfort wenst, kunt u de zitting ook volledig of gedeeltelijk laten bekleden. De Gubi 3D Stoel Amerikaans Noten heeft een zithoogte van 45 centimeter. De stoel is 52 centimeter breed, 88 centimeter hoog en 53.5 centimeter diep.

Gubi 3D Stoel Amerikaans Noten


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Stoel Amerikaans Noten?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de 3D Stoel Amerikaans Noten van Gubi.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Breedte 52
Hoogte 83
Bijlagen Productinformatie Gestoffeerd Productinformatie Gestoffeerd Front Productinformatie Fineer Productinformatie Hirek

Gubi 3D - Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - White Cloud

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - Moon Grey

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - Nightfall Blue

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - Rainy Grey

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - Mistletoe Green

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - Shy Cherry

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Gubi 3D - Venetian Gold

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 338

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit