Gubi 3D Stoel Zwart Beuken

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Zwart Beuken is een ontwerp van Komplot Design.

Een architect en industrieel designer aan het hoofd van een grote onderneming genaamd Komplot Design. Een onverwachte combinatie die tot succes heeft geleid. En wat voor succes! Komplot Design behoort tot dé top als het gaat om meubel-, industrieel- en grafisch design. Het duo Boris Berlin (industrieel designer) en Poul Christiansen (architect) vult elkaar perfect aan. En dat is te zien in de prachtige ontwerpen die zij creëren. Komplot Design heeft dan ook niet voor niets al met vele Deense én internationale bedrijven mogen samenwerken, waaronder het designlabel Gubi.

Wie houdt van de samenvoeging van gewoonte en innovatie zit goed bij Gubi. De ontwerpen van Gubi worden gekenmerkt door relatieve eenvoud, echter altijd met vernieuwende en verrassende kenmerken. Bovendien wordt er bij Gubi voor gekozen om gebruik te maken van unieke materialen. Gubi is zo’n vijftig jaar geleden opgericht door echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en is uitgegroeid tot een familiebedrijf. De kenmerkende eigenschappen van Gubi zijn door de jaren heen gebleven en zijn terug te vinden in de gehele collectie.

De Gubi 3D Stoel Zwart Beuken van Komplot Design heeft een onderstel vervaardigd uit zwart gebeitst beuken. Daarnaast is ook een onderstel van eiken of Amerikaans noten een optie. De zitschaal is mogelijk in beukenfineer of in Hirek, een kunststof die mogelijk is in 8 schitterende kleuren. Indien u net iets meer comfort wenst, kunt u de zitting ook volledig of gedeeltelijk laten bekleden. De Gubi 3D Stoel Zwart Beuken heeft een zithoogte van 45 centimeter. De stoel is 52 centimeter breed, 88 centimeter hoog en 53.5 centimeter diep.

Gubi 3D Stoel Zwart Beuken


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Stoel Zwart Beuken?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de 3D Stoel Zwart Beuken van Gubi.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5 cm.
Breedte 52 cm.
Hoogte 83 cm.
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie Hirek Productinformatie Gestoffeerd Productinformatie Gestoffeerd Front

Gubi 3D

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

White Cloud

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Nightfall Blue

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Moon Grey

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Rainy Grey

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Mistletoe Green

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Shy Cherry

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Venetian Gold

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit