Gubi Bat Bureaustoel Gestoffeerd

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Bat Bureaustoel Gestoffeerd is een ontwerp van GamFratesi. Bij het ontwerpen van dit design heeft GamFratesi zich laten inspireren door de natuur en in het specifiek door de eigenschappen van een vleermuis, vandaar de naam Bat. De organische lijnen van de zitschaal zijn gebaseerd op de spanwijdte van de vleermuis en creëren een uitnodigende zitting. GamFratesi heeft een elegante en moderne stoel gecreëerd die ook nog eens goed comfort biedt.

De bureaustoel is 61 centimeter breed, 57 centimeter diep, 83 centimeter hoog en heeft een zithoogte van 49 centimeter. De zitschaal van de stoel is gemaakt van polypropyleen. U kunt kiezen voor een zitschaal die semi-gestoffeerd is of een zitschaal die helemaal gestoffeerd is. Bij de semi-gestoffeerde variant is de binnenkant van de zitschaal gestoffeerd en de achterkant van polypropyleen. Het onderstel is gemaakt van aluminium en heeft een zwarte poedercoating gekregen. Dankzij de wielen onder de poten is de stoel wendbaar en makkelijk in gebruik.

MisterDesign biedt online één standaard varianten aan. Heeft u interesse in een andere stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Gubi Bat Bureaustoel Gestoffeerd


✓ Gestoffeerd of semi-gestoffeerd
✓ Geïnspireerd op de natuur
✓ Ongestoffeerde variant beschikbaar
✓ Hoog comfortgehalte

Vragen over de Bat Bureaustoel Gestoffeerd van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Bat Bureaustoel Gestoffeerd.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer GamFratesi
Merk Gubi
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 61 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm, Met wieltjes
Zithoogte 49 cm.

Bat Gestoffeerd

Dedar Patchwork 001

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.499

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit