Gubi Modern Line Fauteuil

By Greta M. Grossman

Omschrijving

De Gubi Modern Line Fauteuil is een ontwerp van Greta M. Grossman.

Greta M. Grossman was een succesvol designer die gedurende de jaren '40 en '50 een belangrijke bedrage heeft geleverd aan het modernisme. Afkomstig uit Zweden, geëmigreerd naar de VS heeft zij zowel haar stempel achtergelaten wat betreft het Europese als het Californische modernisme. Onder andere op het gebied van interieur, architectuur en industrieel design heeft zij de wereld versteld doen staan met haar bijzondere vormgeving. Haar ontwerpen hebben plaatsen weten te bemachtigen in de meest vooraanstaande musea over de gehele wereld, zoals het MoMA in New York en The National Museum in Stockholm. Intussen zijn vele van haar ontwerpen opgenomen in de uitgebreide collectie van het Deense designlabel Gubi. Een verdiende comeback van deze grootse vrouwelijke designer is geheel gegrond.

Gubi is opgericht in Denemarken en gevestigd in Kopenhagen. Het merk geniet mondiale bekendheid en onderscheid zich door vernieuwende en baanbrekende ontwerpen voorzien van een betrekkelijk ingetogen design. Gedurende de vele jaren dat Gubi bestaat hebben zij hun collectie enorm weten uit te breiden en zijn diverse designiconen aan de collectie toegevoegd. De Modern Line is zo'n icoon. Deze stoel heeft een uniek, modern en tegelijkertijd klassiek ontwerp, zoals alle designs van Greta Grossman.

De Modern Line Fauteuil van Gubi wordt voor een optimaal comfort - en uiteraard ook voor esthetische doeleinden - geheel bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof of leder. U heeft hiervoor de keuze uit diverse verschillende stof- en ledersoorten in mooie uitvoeringen. Wat betreft de poten van de stoel heeft u de keuze uit poten voorzien van een zwarte of messing afwerking. De fauteuil is 80 centimeter breed, 70 centimeter hoog en 83 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 41 centimeter.

Gubi Modern Line Fauteuil


✓ Diverse mogelijkheden
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmeting: b. 80 x h. 70 x d. 83 cm.
✓ Design: Greta M. Grossman

Vragen over de Modern Line Fauteuil van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Modern Line Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Greta M. Grossman
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 83 cm.
Breedte 80 cm.
Hoogte 70 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 41 cm.
Bijlagen Porductinformatie

Modern Line - Tonus 3-615

Zwart Onderstel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.193

Modern Line - Tonus 3-615

Messing Onderstel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.193

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit