Gubi Pacha Fauteuil Met Armleuning

By Pierre Paulin

Omschrijving

De Gubi Pacha Fauteuil Met Armleuning is een ontwerp van Pierre Paulin en is onderdeel van de Pacha collectie. De Pacha Fauteuil ontstond door een aantal simpele schetsen die deden denken aan wolken. Dit resulteerde in een meubel dat, in 1975, zijn tijd ver vooruit was. Hierdoor kreeg de Pacha Fauteuil niet de aandacht die hij verdiende en daar brengt Gubi nu verandering in. Dankzij zijn vooruitstrevende kijk op design was Paulin ook een van de pioniers op het gebied van ‘low-living’ – een moderne manier van zitten. Door het weglaten van de stoelpoten en deze te vervangen door een kleine houten basis zit de stoel laag bij de grond. Dit zorgt, in combinatie met de ronde en zachte vormen, voor een uitnodigend uiterlijk. Om extra comfort te bieden aan de Pacha zijn er aan deze variant armleuningen toegevoegd. Hierdoor kunt u lekker wegkruipen in de stoel en genieten van al het comfort dat het iconische design te bieden heeft!

De fauteuil is opgebouwd uit gebogen multiplex met hierover schuim voor de zitting en armleuningen. Het onderstel is gemaakt van gelakt MDF. U heeft voor de houten basis de keuze uit een lak in de kleur Pearl Gold of Zwart. Het design is bekleed met Dandy Velvet stoffering in een mooie diepblauwe kleur. Deze stoffering laat wat meer plooiing zien in de stoel. Het design is ook verkrijgbaar in een variant zonder armleuningen. Neem hiervoor een kijkje in de productfamilie.

MisterDesign biedt online één standaard variant aan. Er zijn echter veel meer mogelijkheden wat betreft de stoffering. Heeft u interesse in een andere stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Gubi Pacha Fauteuil Met Armleuning


✓ Laag bij de grond
✓ Ook verkrijgbaar zonder armleuning
✓ Designer: Pierre Paulin
✓ Comfortabel
✓ Iconisch design uit 1975

Vragen over de Pacha Fauteuil Met Armleuning van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Pacha Fauteuil Met Armleuning.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 85 cm.
Breedte 100 cm.
Hoogte 65 cm.
Opties Met arm

Pacha Fauteuil Met Armleuning

Velvet Blue - Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.818

Pacha Fauteuil Met Armleuning

Velvet Blue - Pearl Gold

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.818

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit