Gubi TS Console Tafel

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi TS Console Tafel is een ontwerp van GamFratesi.

GamFratesi is in 2006 opgericht. Kenmerkend aan deze design studio - en daarmee aan de ontwerpen - is de mix tussen Deense en Italiaanse feature. Enrico Fratesi - Italiaans van origine - en Stine Gam - op en top Deens - vormen het getalenteerde duo achter de oprichting van GamFratesi. Door de unieke combinatie van internationale invloeden ontstaan er ontwerpen met een verrassende esthetiek en is bovendien de samenkomst van traditie en innovatie gewaarborgd. De contrasten die ontstaan door de verschillende achtergronden zorgen voor een uniek en bovenal mooi geheel.

Het Deense Gubi bestaat al bijna een halve eeuw en is door de jaren heen altijd dicht bij zichzelf gebleven. Het uitgangspunt is om de ontwerpen te voorzien van een relatieve eenvoud en dit tegelijkertijd te combineren met innovatieve ideeën, technieken en materialen. Dit zie je ook terug in het uitgebreide assortiment van Gubi. De designs weten te inspireren en zetten je aan tot nadenken. De TS Console is daar een mooi voorbeeld van.

De Gubi TS Console Tafel van GamFratesi is oorspronkelijk ontworpen voor één van 's werelds bekendste restaurants: The Standard in Kopenhagen, en later uitgegroeid tot een hele reeks prachtige tafels. De TS Console heeft een metalen frame in zwart of messing naar keuze en heeft een prachtig marmeren blad. Voor het blad zijn er ook diverse mogelijkheden wat betreft de kleur, u kunt kiezen uit zwart, groen en wit. De breedte van de tafel bedraagt 120 centimeter, de diepte is 30 centimeter en de hoogte bedraagt 40 centimeter.

Gubi TS Console Tafel


✓ Tal van mogelijkheden
✓ Onderstel in messing of zwart
✓ Hoge kwaliteit marmer!
✓ Combi van Deens en Italiaans design
✓ Afmeting: b. 120 x h. 40 x d. 30 cm.
✓ Design: GamFratesi

Vragen over de Gubi TS Console Tafel?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi TS Console Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 40 cm.
Breedte 120 cm.
Bijlagen Productinformatie

TS Console - Zwart

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 999

TS Console - Groen

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 999

TS Console - Wit

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 999

TS Console - Zwart

Onderstel Messing

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.179

TS Console - Groen

Onderstel Messing

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.179

TS Console - Wit

Onderstel Messing

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.179

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit