HAY AAC 12 Eco Stoel

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY About A Chair AAC 12 Eco Stoel is een ontwerp van Hee Welling. Deze stoel is onderdeel van de ‘About A Eco’ serie, een serie die een duurzaam alternatief biedt op de welbekende ‘About A’ serie. Het doel van de Eco-serie is het verminderen van de impact op het milieu. De serie is gecertificeerd met het EU Ecolabel, wat betekent dat tenminste 30 % van het gebruikte materiaal gerecycled is. De milieuvriendelijke stoel heeft dezelfde kenmerkende strakke, logische en comfortabele vormgeving als de rest van de serie. Het open profiel van de meubels uit deze serie nodigt uit om te gaan zitten. Met de zachte golven in de vormgeving van de schaal en symmetrische solide basis, biedt het ontwerp van de About A Chair AAC 12 Stoel een verfrissende, eenvoudige uitdrukking. Het ontbreken van armleuningen zorgt voor een overzichtelijk silhouet en de gevormde rugleuning zorgt voor optimaal comfort.

Het polypropyleen dat gebruikt is voor de productie van de zitschaal van de About A Chair Eco stoelen is afkomstig van HAY’s eigen productielijn. In plaats van het gebruikte materiaal van de reguliere ‘About A’ serie weg te gooien, wordt het polypropyleen hergebruikt in de Eco-serie. In de milieuvriendelijke serie worden de frames van FSC-gecertificeerd hout gelakt met een lak op waterbasis. Alle ‘About A Eco’ producten zijn demontabel en recyclebaar.

De zitschaal van de stoel wordt vervaardigd uit polypropyleen dat gevormd is door middel van spuitgieten. De dikte van de zitschaal is 10 millimeter en de zitting is verkrijgbaar in een aantal kleuren. Het houten frame met elegante, afgeronde poten straalt warmte en karakter uit en zorgt voor meer stabiliteit en een langere levensduur. De AAC 12 stoel is verkrijgbaar met een gelakt eikenhouten onderstel en een walnoothouten onderstel.

De About A Chair AAC 12 Eco Stoel heeft een breedte van 51 centimeter en een diepte van 50,5 centimeter. De hoogte van de stoel is 78,5 centimeter met een zithoogte van 46 centimeter.

HAY About A Chair AAC 12 Eco Stoel


✓ Onderdeel van de ‘About A’ serie
✓ Minimalistische vormgeving
✓ Gerecycled polypropyleen
✓ FSC-gecertificeerd hout

Vragen over de About A Chair AAC 12 Eco Stoel van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY About A Chair AAC 12 Eco Stoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Hee Welling
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 50,5 cm.
Breedte 51 cm.
Hoogte 78,5 cm.
Zithoogte 46 cm.

AAC 12 Eco Stoel

Zwart / Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 289

AAC 12 Eco Stoel

Cream / Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 289

AAC 12 Eco Stoel

Wit / Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 289

AAC 12 Eco Stoel

Zwart / Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 349

AAC 12 Eco Stoel

Cream / Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 349

AAC 12 Eco Stoel

Wit / Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 349

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit