HAY AAL 81 Soft Loungestoel

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY AAL 81 Soft Loungestoel is een ontwerp van Hee Welling en is onderdeel van de welbekende ‘About-A’-serie. De loungestoel is, net als de andere uitvoeringen uit deze serie, verkrijgbaar in verschillende stofferingen. Het stalen onderstel geeft de About A Lounge Chair 81 in combinatie met de zachte zitting een modern uiterlijk en maakt het design geschikt voor zowel een formele- als informele setting. De zitschaal van de soft uitvoering is naast gestoffeerd, ook gewatteerd. Voor het uiterlijk van de stoel betekent dit dat er een plooiing zichtbaar is op de rugleuning. De gewatteerde zitschaal zorgt voor een hoger comfortgehalte wat de loungestoel perfect maakt om voor langere tijd in te zitten en ontspannen. Daarnaast is de stoel, zoals de naam al zegt, heerlijk zacht!

De stoel is 76 centimeter breed, 73 centimeter diep, 81 centimeter hoog en heeft een zithoogte van 36 centimeter. De zitschaal is gemaakt van polypropyleen, bekleed met een laag polyurethaan schuim. Onder de stoffering is de bekleding opgebouwd uit meerdere lagen schuim en watten. De AAL 83 is verkrijgbaar in een Soft en Soft Duo variant. De zitschaal van de Soft variant is geheel bekleed met één stoffering. De zitschaal van de Soft Duo variant wordt uitgevoerd in een duo-stoffering, waarbij de voor- en achterkant voorzien zijn van een andere stof. Het draaibare onderstel is gemaakt van staal en is gepolijst of afgewerkt met een zwarte poedercoating.

MisterDesign biedt online twee standaard varianten aan. Zit uw ideale stoffering er niet tussen of heeft u interesse in een andere afwerking van het onderstel? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

HAY AAL 81 Soft Loungestoel


✓ Standaard verkrijgbaar in twee varianten
✓ Gewatteerde zitschaal
✓ Draaibaar onderstel
✓ ‘About-A’-serie

Vragen over de AAL 81 Soft Loungestoel van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY AAL 81 Soft Loungestoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Hee Welling
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 73 cm.
Breedte 76 cm.
Hoogte 81 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 36 cm.

AAL 81 Soft - Gepolijst Aluminium

Swarm Multi Colour

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.429

AAL 81 Soft Duo - Zwart

Remix 852 / Steelcut Trio 195

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.449
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit