HAY AAS 32 Eco Barkruk - 65 cm

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY About A Stool AAS 32 Eco Barkruk 65 is een ontwerp van Hee Welling. De kruk is onderdeel van de ‘About A’ serie. De productontwikkeling van de serie werd gedreven door een nieuwsgierigheid naar de wijze waarop meubels geproduceerd worden. Daaruit vloeide een interesse naar het vereenvoudigen van de vormgeving voort. De vormgeving van de meubels is strak, logisch en comfortabel. Het open profiel van de meubels uit deze serie nodigt uit om te gaan zitten.

Het polypropyleen dat gebruikt is voor de productie van de zitschaal van de About A Stool Eco Barkruk is afkomstig van HAY’s eigen productielijn. In plaats van het gebruikte materiaal van de reguliere ‘About A’ serie weg te gooien, wordt het polypropyleen hergebruikt in de Eco-serie. In de milieuvriendelijke serie worden de frames van de FSC-gecertificeerd hout gelakt met een lak op waterbasis. Alle ‘About A Eco’ producten zijn demontabel en recyclebaar.

De zitschaal van de barkruk wordt vervaardigd uit polypropyleen dat gevormd is door middel van spuitgieten. De dikte van de zitschaal is 10 millimeter en de zitting is verkrijgbaar in een aantal kleuren. Het houten frame met elegante, afgeronde poten straalt warmte en karakter uit en zorgt voor meer stabiliteit en een langere levensduur. De AAS 32 barkruk is verkrijgbaar met een gelakt eikenhouten onderstel en een walnoothouten onderstel.

De About A Stool AAS 32 Eco Barkruk 65 heeft een breedte van 47 centimeter en een diepte van 43 centimeter. De hoogte van de kruk is 75 centimeter met een zithoogte van 65 centimeter.

HAY About A Stool AAS 32 Barkruk Walnoot 65


✓ Onderdeel van de ‘About A’ serie
✓ Minimalistische vormgeving
✓ Gerecycled polypropyleen
✓ FSC-gecertificeerd hout

Vragen over de About A Stool AAS 32 Barkruk Walnoot 65 van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY About A Stool AAS 32 Barkruk Walnoot 65.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Hee Welling
Garantie 2 jaar
Merk HAY

AAS 32 Eco Barkruk 65

Black - Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 295

AAS 32 Eco Barkruk 65

Cream - Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 295

AAS 32 Eco Barkruk 65

White - Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 295

AAS 32 Eco Barkruk 65

Black - Gelakt Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 325

AAS 32 Eco Barkruk 65

Cream - Gelakt Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 325

AAS 32 Eco Barkruk 65

White - Gelakt Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 325

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit