HAY About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot is een ontwerp van Hee Welling. De stoel is onderdeel van de ‘About A’ serie. De productontwikkeling van de serie werd gedreven door een nieuwsgierigheid naar de wijze waarop meubels geproduceerd worden. Daaruit vloeide ook een interesse naar het vereenvoudigen van de vormgeving voort. De vormgeving van de meubels is strak, logisch en comfortabel. Het open profiel van de meubels uit deze serie nodigt uit om te gaan zitten. Ter uitbereiding van de serie is in 2021 de variant met een walnoothouten onderstel aan de collectie toegevoegd. Deze houtsoort heeft een karakteristiek uiterlijk door de rijke, diepe bruintint. Het hout staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. De natuurlijke schoonheid creëert een klassieke uitstraling die goed past bij de tijdloze esthetiek van de ‘About A’ serie.

De tijdloze organische esthetiek van de About A Chair AAC 123 Stoel Walnoot wordt gevormd door de zachte gewatteerde kuip met golvende lijnen en de elegante vierpotige houten basis. Net zoals de andere ontwerpen uit de ‘About A’ serie ademt de AAC 123 de kenmerkende functionele eenvoud. De solide zitschaal met hoge rugleuning en armleuningen heeft comfortabele curven. De kern van de royale vorm is gemaakt van 10 millimeter dik polypropyleen. Daaroverheen zit een schuimlaag en een bekleding. De stoffering is verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren en stofsoorten. MisterDesign heeft een selectie hiervan die direct te bestellen is. Liever een andere kleur of een andere stofsoort? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij kijken graag mee naar verschillende mogelijkheden.

Het frame van de About A Chair AAC 123 Stoel heeft een elegante lijn in het profiel van de poot. Het onderstel is vervaardigd uit multiplex van beukenhout dat bedekt is met walnoothoutfineer. De About A Chair AAC 123 is naast deze variant met een walnoothouten onderstel tevens verkrijgbaar met een gelakt eikenhouten onderstel, een gezeept eikenhouten onderstel en een zwart gelakt eikenhouten onderstel. Het uitgebreide kleurengamma van de zitschaal en de houtkeuzes voor het onderstel bieden de mogelijkheid om veel combinaties te creëren.

De About A Chair 123 Stoel Walnoot heeft een breedte van 62 centimeter en een diepte van 59,5 centimeter. De hoogte van de stoel is 86 centimeter met een zithoogte van 47,5 centimeter.

HAY About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot


✓ Onderdeel van de ‘About A’ serie
✓ Elegante vormgeving
✓ Royale kuip
✓ Comfortabele hoge rugleuning

Vragen over de About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hee Welling
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 59.5
Breedte 62
Hoogte 86
Zithoogte 47.5

About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot

Linara 198

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 759

About A Chair AAC 123 Soft Stoel Walnoot

Linen Grid Dark Beige

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 789

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit