HAY AAC 13 Stoel - Gelakt Walnoot

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY About A Chair AAC 13 Stoel Walnoot is een ontwerp van Hee Welling. De stoel is onderdeel van de ‘About A’ serie. De productontwikkeling van de serie werd gedreven door een nieuwsgierigheid naar de wijze waarop meubels geproduceerd worden. Daaruit vloeide ook een interesse naar het vereenvoudigen van de vormgeving voort. De vormgeving van de meubels is strak, logisch en comfortabel. Het open profiel van de meubels uit deze serie nodigt uit om te gaan zitten. Ter uitbereiding van de serie is in 2021 de variant met een massief walnoothouten onderstel aan de collectie toegevoegd. Deze houtsoort heeft een karakteristiek uiterlijk door de rijke, diepe bruintint. Het hout staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. De natuurlijke schoonheid creëert een klassieke uitstraling die goed past bij de tijdloze esthetiek van de ‘About A’ serie.

Het overzichtelijke silhouet van de stoel wordt gevormd door een zacht gebogen schaal die rust op een symmetrische solide basis. De eenvoudige vormgeving zorgt voor een uitdrukking die consistent is met de rest van de ‘About A’ serie. De comfortabele zitschaal heeft een kern van polypropyleen dat gevormd is door middel van spuitgieten. Daaroverheen zit een schuimlaag en een bekleding. De stoffering is verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren en stofsoorten. MisterDesign heeft een selectie hiervan die direct te bestellen is. Liever een andere kleur of andere stofsoort? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden.

De zachte zitting rust op een walnoothouten onderstel. Het frame met elegante, afgeronde poten zorgt voor een stabiele basis die warmte en karakter aan het interieur toevoegt. De AAC 13 Stoel is naast deze variant met een walnoothouten onderstel tevens verkrijgbaar met een gelakt eikenhouten onderstel, een gezeept eikenhouten onderstel en een zwart gelakt eikenhouten onderstel.

De About A Chair AAC 13 Stoel Walnoot heeft een breedte van 51 centimeter en een diepte van 50,5 centimeter. De hoogte van de stoel bedraagt 78,5 centimeter met een zithoogte van 46 centimeter.

HAY About A Chair AAC 13 Stoel Walnoot


✓ Onderdeel van de ‘About A’ serie
✓ Minimalistische vormgeving
✓ Verschillende stofferingen mogelijk
✓ Ook verkrijgbaar zonder stoffering

Vragen over de About A Chair AAC 13 Stoel Walnoot van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY About A Chair AAC 13 Stoel Walnoot.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hee Welling
Jaartal 2021
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 50.5
Breedte 51
Hoogte 78.5
Zithoogte 46

AAC 13 Stoel - Gelakt Walnoot

Linara 196

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 519

Special Price € 467,10

AAC 13 Stoel - Gelakt Walnoot

Linara 198

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 519

Special Price € 467,10

AAC 13 Stoel - Gelakt Walnoot

Remix 152

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 519

Special Price € 467,10

AAC 13 Stoel - Gelakt Walnoot

Olavi 01

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 529

Special Price € 476,10

AAC 13 Stoel - Gelakt Walnoot

Sense Black

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 739

Special Price € 665,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit