HAY Arcs Vaas

By Muller van Severen

Omschrijving

De HAY Arcs Vaas is een ontwerp van Muller Van Severen. Het naar boven halen van de natuurlijke schoonheid uit materialen en expressief kleurgebruik is het handelsmerk van dit duo. De Belgische ontwerpers laten hun liefde voor architectuur en kunst in al hun creaties terugkomen. Hiermee hebben ze al vele awards gewonnen en hebben samengewerkt met meerdere kunstcentra, waaronder Centre Pompidou. De combinatie van kunst en architectuur is perfect te aanschouwen in de Arcs Vaas. De vormen van de verticale bogen die de vaas de excentrieke en elegante uitstraling geven doen denken aan middeleeuwse kasteeltorens. Deze samensmelting van tijden geeft de Arcs vaas een chique karakter.

Het gemodelleerde silhouet is gemaakt van staal dat de vaas durabel maakt. De Arcs vaas is 35 centimeter hoog en heeft een diameter van 17 centimeter. Hierdoor is de vaas geschikt voor een assortiment aan grote en kleine bloemen en planten. De vaas is beschikbaar in rood, wit en een spiegelafwerking. De vaas met spiegelafwerking is gemaakt van roestvrijstaal waardoor de vaas zijn mooie glans houdt. In dezelfde serie bevindt zich ook een Arcs kaarsenhouder en een Arcs lamp die perfect zijn te combineren met deze vaas.

HAY Arcs Vaas


✓ Excentriek en elegant
✓ Verkrijgbaar in twee verschillende maten
✓ Combineerbaar met Arcs Kaarsenhouder & lamp
✓ Gemaakt van metaal

Vragen over de Arcs Vaas van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Arcs Vaas.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Muller van Severen
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Hoogte 25 cm.
Diameter 17 cm.

Arcs Vaas

Rood

Levertijd: 9 - 13 weken
€ 129

Arcs Vaas

Wit

Levertijd: 9 - 13 weken
€ 129

Arcs Vaas

Mirror

Levertijd: 9 - 13 weken
€ 259

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit