HAY Copenhague CPH30 Eettafel Zwart Gelakt Eiken

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Copenhague CPH30 Eettafel Zwart Gelakt Eiken is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. Scholen en universiteiten in Denemarken hebben een mooie traditie, die misschien wel verklaart waarom het land zo succesvol is in design en vormgeving. Bij de opening van een nieuw schoolgebouw wordt er vaak een designer gevraagd om mee te denken over het nieuwe meubilair. Dat gebeurde ook op de Københavns Universitet in Kopenhagen, die Ronan en Erwan Bouroullec benaderden met het verzoek om een ontwerp te maken voor het meubilair in de nieuwe faculteit van geesteswetenschappen. Het was uiteraard erg belangrijk dat de meubels een ode zouden zijn aan de rijke Deense designtraditie, maar de universiteit wilde vooral dat het nieuwe interieur een echt thuisgevoel zou opleveren. Met een huiselijk interieur hoopte de universiteit namelijk het aantal studenten dat vroegtijdig met hun studie stopt te verminderen.

We weten niet of dat gelukt is, maar aan de inspanning van het ontwerpduo zal het niet gelegen hebben. Zij ontwierpen meerdere tafels, stoelen en bureaus die voorzien zijn van een simpele maar stijlvolle vormgeving. Omdat het huiselijke gevoel erg belangrijk was, kozen Ronan en Erwan Bouroullec ervoor om alle meubels van eikenhout te maken. Dankzij de warme uitstraling van de meubels en de herkenbare lijnenspel creëerden de designers een collectie die zowel op de Københavns Universitet als bij u in huis bijdraagt aan een prettige sfeer.

De rechthoekige eettafel heeft een zwart gelakt onderstel. U kunt de tafel ook met het naturel gelakte of gezeepte onderstel bij ons bestellen. Het tafelblad is gemaakt van eikenhout, maar voorzien van houtfineer of linoleum. De kleine variant van deze tafel is 200 centimeter breed, de grote variant heeft een breedte van 250 centimeter. Alle tafels zijn 90 centimeter diep en 74 centimeter hoog.

De Copenhague CPH30 Eettafel Zwart Gelakt Eiken is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen, maar is tevens opgenomen in de prachtige collectie van HAY. Wat ons betreft een hele logische keuze, want de tijdloze en herkenbare meubels passen perfect bij HAY. Al vanaf de oprichting van het merk in 2002 geeft het merk aan design meubels bereikbaar te maken voor een groter publiek. Dat doet HAY door altijd op zoek te gaan naar de optimale balans tussen kosten en kwaliteit, maar ook door samen met werken met topdesigners als Ronan en Erwan Bouroullec. Het resultaat is een hele gevarieerde en verfrissende collectie, waar iedereen mee uit de voeten kan!

HAY Copenhague CPH30 Eettafel Zwart Gelakt Eiken


✓ Ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen
✓ In twee afmetingen verkrijgbaar
✓ Keuze uit verschillende afwerkingen
✓ Zwart gelakt eikenhouten onderstel
✓ Afmeting: b. 200/250 x h. 74 x d. 90 cm.
✓ Designer: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Copenhague CPH30 Eettafel Zwart Gelakt Eiken van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Copenhague CPH30 Eettafel Zwart Gelakt Eiken.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 200/250 cm.
Hoogte 74 cm.

CPH30 - 200 x 90 cm.

Zwart Linoleum / Zwart Gelakt

Levertijd: 5 - 7 weken

Normale prijs: € 1.549

Special Price € 1.394,10

CPH30 - 250 x 90 cm.

Zwart Linoleum / Zwart Gelakt

Levertijd: 5 - 7 weken

Normale prijs: € 1.699

Special Price € 1.529,10

CPH30 - 200 x 90 cm.

Zwart Gelakt / Zwart Gelakt

Levertijd: 5 - 7 weken

Normale prijs: € 1.939

Special Price € 1.745,10

CPH30 - 250 x 90 cm.

Zwart Gelakt / Zwart Gelakt

Levertijd: 5 - 7 weken

Normale prijs: € 2.179

Special Price € 1.961,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit