HAY Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. Sinds de naoorlogse jaren bestaat er een traditie in Denemarken waarbij designmeubels en -verlichting gebruikt worden in de inrichting van openbare instellingen en voorzieningen. De meubels en verlichting worden speciaal voor het specifieke gebouw ontworpen of ze worden geselecteerd vanwege hun expressieve impact en uitstekende kwaliteit. Iconische meubels van ontwerpers zoals Hans J. Wegner, Børge Mogensen en Arne Jacobsen zijn daarom nog steeds te zien in Deense ziekenhuizen, scholen en andere openbare instellingen. De legende werd voortgezet in het project voor het interieurontwerp van de nieuwe gebouwen aan de Universiteit van Kopenhagen. De Bouroullec broers ontworpen in samenwerking met HAY de Copenhague serie voor de universiteit. Het op maat ontworpen meubilair moest voldoen aan hoge functionele eisen voor stapelbaarheid en reiniging. Tegelijkertijd moest het een warme en gastvrije uitstraling hebben, want het gevoel van huiselijkheid was een topprioriteit voor de Universiteit van Kopenhagen.

In 2021 is ter uitbereiding op de Copenhague serie op een aantal varianten van de CPH tafel een walnoothouten versie toegevoegd. Net zoals de rest van de Copenhague serie heeft het ontwerp van de Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot karakteristieke schuine poten. De vier poten zijn van massief hout. Iedere poot heeft een geïntegreerde schroefbare voet die tot wel 12 millimeter uitgedraaid kan worden om te zorgen dat de tafel waterpas staat op oneven vloeroppervlakken. Met het uitschuifbare blad onderscheidt de CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot zich van de rest van de collectie. Een extra stuk tafelblad kan gemakkelijk in het schuifmechanisme worden gelegd. Het blad is vervaardigd uit 24 millimeter dik multiplex en is gelamineerd, gefineerd of afgewerkt met linoleum. De rand is afgeschuind en komt qua kleur overeen met de afwerking van het onderstel.

De Copenhague tafel is verkrijgbaar als ronde tafel met drie poten (CPH20), ronde tafel met vier poten (CPH25) en rechthoekige tafel (CPH30). De serie bevat ook een uitschuifbare versie van de rechthoekige tafel (CPH30 uitschuifbaar) en een bureau (CPH90). Naast deze versie van walnoothout is de tafel ook verkrijgbaar in eikenhout. Verschillende versies van de CPH tafels zijn terug te vinden in de productfamilie onderaan deze pagina.

De Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot heeft een lengte van 200 centimeter en een breedte van 90 centimeter. De hoogte van de tafel bedraagt 74 centimeter. Er kunnen maximaal 4 extra tafelstukken in het midden van het tafelblad worden toegevoegd, waardoor de maximale lengte van de tafel uitkomt op 400 centimeter.

HAY Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot


✓ Ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen
✓ Minimalistische vormgeving
✓ Verkrijgbaar in meerdere afmetingen
✓ Verschillende mogelijkheden voor bladafwerking

Vragen over de Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Copenhague CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot van HAY.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 200
Breedte 90
Hoogte 74

CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot

Walnoot

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.089

CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot

Pebble Grey

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.089

CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot

Burgundy

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.089

CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot

Dark Grey

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.089

CPH30 Tafel Uitschuifbaar Walnoot

Off White

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.089

Bestel direct mee

Copenhague CPH30 Blad Walnoot

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 279

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit