HAY CPH190 Bureau & Result Bureaustoel Thuiswerkplek

Omschrijving

De Hay CPH190 Bureau & Result Bureaustoel Thuiswerkplek is een stijlvolle combinatie van twee meubelen uit de HAY collectie, waarmee een eigentijdse, functionele én excentrieke werkplek gecreëerd kan worden. De twee meubelen zorgen voor een harmonieus samenspel tussen vorm en materiaal: bij beide designs heeft onderstel een omgekeerde V-vorm, en de meubels hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van hout(fineer).

Result Bureaustoel
Deze stoel is een wereldwijd icoon, ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Friso Kramer & Wim Rietveld. Het design werd in de jaren 6o en 70 van de vorige eeuw toegepast in vele scholen. Het bewijst de functionaliteit en degelijkheid van deze stoel. Deze Result stoel heeft een uit plaatstaal vervaardigd frame en een zitting en rugleuning van transparant gelakt eikenfineer.
Afmeting: b. 45.5 x. d. 48.5 x. h. 81 / Zithoogte: 46 cm.

CPH190 Bureau
Het CHP190 Bureau heeft een verrassende vormgeving. De unieke aansluiting van de poten met het tafelblad en de opstaande achterzijde zorgen voor verrassend functioneel aspect: er ontstaat hierdoor een gleuf die ideaal is om open boeken en notities tussen te plaatsen. Zo blijft er genoeg ruimte over om te schrijven of te typen. De tafel is volledig gemaakt van transparant gelakt eikenhout.
Afmeting: b. 150 x d. 70 x h. 74 cm.

HAY CPH190 Bureau & Result Bureaustoel Thuiswerkplek


✓ Set met stoel en bureau van HAY
✓ Verstelbare bureaustoel
✓ Praktische afmeting van het bureau
✓ Bureaustoel met wieltjes

Vragen over de CPH190 Bureau & Result Bureaustoel Thuiswerkplek van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY CPH190 Bureau & Result Bureaustoel Thuiswerkplek.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Garantie 2 jaar
Merk HAY

CPH190 Bureau & Result Bureaustoel Thuiswerkplek

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 1.508

Special Price € 1.432,60

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit