HAY Moroccan Vaas

By HAY Studio

Omschrijving

De Moroccan Vaas is een ontwerp het Deense designmerk HAY. HAY werd in 2002 opgericht met als grote ambitie het creëren van collecties die naadloos aansluiten op een moderne lifestyle, voor een zo groot mogelijk kwaliteit-minnend publiek. Hierbij zoeken ze de internationale allure op en werken zij met jonge ontwerpers van over de hele wereld samen, die het merk steeds op hun beurt verrijken met verrassend meubel- en accessoiredesign. De avontuurlijke, jonge blik van HAY op de wereld is terug te zien in de Moroccan Vaas, die in het oog springt door de contrasterende kleuren ervan. De vaas bestaat uit gerecycled glas en is mondgeblazen en met de hand beschilderd in Marokko. In een levendig, kleurrijk interieur is de Maroccan een bijzondere toevoeging aan het gedruis en in een minimalistische omgeving vormt de vaas een verrassend detail dat de kamer net wat meer lef geeft.

Er zijn twee formaten van de vaas. HAY Moroccan Vaas small heeft een diameter van 9.5 centimeter en is er in de kleuren roze en paars. De hoogte ervan is 20.5 centimeter. De grotere variant heeft een diameter van 14 centimeter en is er in de kleuren roze, paars en groen. De hoogte is 29 centimeter.

HAY Moroccan Vaas


✓ Handgeblazen en handgeschilderd in Marokko
✓ Van gerecycled glas
✓ In twee formaten en meerdere kleuren

Vragen over de Moroccan Vaas van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Moroccan Vaas.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer HAY Studio
Garantie 2 jaar
Merk HAY

Moroccan Vaas Small

Paars

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 45

Moroccan Vaas Large

Groen

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 75

Moroccan Vaas Large

Roze

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 75

Moroccan Vaas Large

Geel

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 75

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit