hay palissade

Hay Palissade

Op zoek naar robuuste tuinmeubels met een waanzinnig design? De Palissade serie van HAY is ontworpen door Ronan en Erwin Bouroullec, een bekend designer duo uit Frankrijk. De design tuinmeubels zijn gemaakt van gepoedercoat staal, dit zorgt voor een prachtig design, maar zorgt er ook voor dat de meubels erg licht van gewicht zijn. De meubels zijn te bestellen in vier verschillende kleuren, namelijk: Antraciet, Lichtgrijs, Olijfgroen en Hot Galvanized. MisterDesign kan ook de bijbehorende kussens leveren, deze kussens geven u nog meer zitcomfort. 

De HAY Palissade collectie bestaat uit tafels, banken, stoelen en krukken.

19 items

19 items

HAY Palissade tuinset

In de Palissade serie vindt u prachtige HAY Tuinmeubelen terug. Alle designs zijn voorzien van een grafisch lijnenpatroon wat zorgt voor een eigentijdse look. De serie bestaat uit design tuinstoelen, banken, tafels en nog veel meer. De HAY Palissade stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuning waardoor u zelf kunt bepalen welke geschikt is voor uw tuin. Door de vele designs kunt u zelf een mooie set samenstellen of u kiest eenvoudig voor één van de twee kant-en-klare sets die wij online aanbieden. Voor elk meubel worden er ook bijpassende kussens aangeboden. Deze kussens zijn speciaal ontworpen om extra comfort toe te voegen aan deze stijlvolle meubels waardoor u nog langer kunt genieten tijdens een warme zomeravond.

HAY Palissade Lounge

De HAY Palissade loungestoel is perfect om in weg te zakken met een goed boek. U kunt zelf kiezen voor een hoge rug of een lage rug en met een bijbehorend zitkussen vergroot u het comfort van de loungestoel nog eens. De HAY Palissade Lounge Chair is verkrijgbaar in een aantal mooie uitvoeringen en hierdoor zit er voor ieder een goede variant tussen. Voeg de Palissade Voetenbank toe en uw lounge set is compleet. Wilt u geen aparte stoel en voetenbank? Dan is de Palissade Chaise Longue iets voor u. Deze heerlijke ligbank is perfect om in tot rust te komen en ook voor dit design is speciaal een bijpassend kussen ontworpen.

HAY Palissade Tafel

Naast stoelen en fauteuils zijn er ook mooie tuintafels te vinden in de collectie. De HAY Palissade Tafel is verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor een vierkante of rechthoekige tafel maar zijn er ook twee conische tafels te vinden in de collectie waarvan één variant een rond tafelblad heeft en de andere een vierkant tafelblad. De Palissade Cone tafel is perfect voor een kleinere buitenruimte en verkrijgbaar in drie afmetingen. Combineer uw HAY tuintafel met één van de stoelen uit de Palissade serie en uw eethoek in de tuin is klaar om gasten te ontvangen.