HAY Pier System 12 Kast

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Pier System 12 Kast is een strak ontwerp van de Franse ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec. De kast is een multifunctioneel opbergsysteem dat perfect tot zijn recht komt in een moderne levensstijl. Het opbergsysteem bestaat uit verschillende elementen welke naar behoefte en wens verplaatst kunnen worden. Deze flexibele opbergoplossing is dan ook eenvoudig te monteren en opnieuw te configureren en vindt daardoor in elk interieur zijn weg. Gebruik de Pier System 12 Kast als garderobe, organisator of opbergkast en creëer een strakke, elegante uitstraling in elke ruimte.

De multifunctionele Pier System 12 Kast is gemaakt van lichtgewicht, gepoedercoat aluminium en staal. Het opbergsysteem bestaat uit een minimaal aantal elementen om een compleet opbergsysteem te creëren. De lengte van de kast bedraagt 162 centimeter, de breedte 46,5 centimeter en de hoogte 209 centimeter. Bovendien zijn zowel het frame als de losse elementen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vanwege de vele mogelijkheden hebben wij speciaal voor u onze favoriete kleurcombinaties geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Interesse in een andere kleurcombinatie? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

HAY Pier System 12 Kast


✓ Strak design
✓ Multifunctioneel
✓ Eenvoudig te monteren en opnieuw te configureren
✓ Flexibele opbergoplossing

Vragen over de Pier System 12 Kast van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Pier System 12 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 162 cm.
Breedte 46,5 cm.
Hoogte 209 cm.

Pier System 12 Kast

Wit / Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.470

Pier System 12 Kast

Wit / Aluminium

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.470

Pier System 12 Kast

Blauw / Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.470

Pier System 12 Kast

Zwart / Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.470

Pier System 12 Kast

Zwart / Aluminium

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.470

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit