HAY Pivot No.3 Wandplank

By Lex Pott

Omschrijving

De HAY Pivot No.3 Wandplank is een ontwerp van Lex Pott. Het design van deze metalen wandplank met poedercoating heeft zijn naam te danken aan het wiskundige middelpunt van een rotatiesysteem. De plank is ook opgebouwd uit een cirkel die vanuit het midden is gevouwen. U kunt er natuurlijk uw favoriete items op tentoonstellen, maar ook zonder voorwerpen is de Pivot wandplank mooi om te zien. Er worden schroeven en pluggen meegeleverd om het model zo op te hangen als op de foto, maar hij kan ook 180 graden gedraaid worden. In de hoogte van 16.5 centimeter en breedte van 33 centimeter is de plank beschikbaar in een spiegel variant. De plank kan maximaal 3 kilo dragen. Neem ook eens een kijkje bij de andere varianten van de Pivot serie, die bijvoorbeeld geschikt zijn om in of om een hoek te hangen.

De HAY Pivot No.3 Wandplank is één van de nieuwste ontwerpen binnen de collectie van het Deense designmerk. HAY werkt samen met bekende designers maar ook met nieuwe talenten. Het ontwerp van de Pivot wandplanken komt van de Nederlander Lex Pott. Hij studeerde in 2009 cum laude af aan de Design Academy Eindhoven en heeft sindsdien zijn eigen studio in Rotterdam. Hij komt met praktische designoplossingen door uitvoerig onderzoek te doen en te experimenteren.

HAY Pivot No.3 Wandplank


✓ Gemaakt van gepoedercoat metaal
✓ Een gevouwen cirkel
✓ In spiegel variant
✓ Afmeting: b. 33 x h. 16.5 cm.
✓ Afmeting XL: b. 45 x h. 22.5 cm.
✓ Designer: Lex Pott

Vragen over de HAY Pivot No.3 Wandplank?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Pivot No.3 Wandplank.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Lex Pott
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Bijlagen Montagehandleiding

Pivot No.3 - Spiegel

b. 33 x h. 16.5 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 145

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit