HAY Sowden Citruspers

By George Sowden

Omschrijving

De HAY Sowden Citruspers is een ontwerp van George Sowden. In de jaren 80 werd George Sowden een van de oprichters van het designcollectief de ‘Memphis Group’. Deze beweging heeft een grote impact gehad op de ontwerpen uit de jaren 80. Zo verzette de groep zich tegen de strakke, functionele regels van het modernisme. Geometrische vormen werden gecombineerd met felle kleuren en verschillende patronen. Tegenwoordig bezitten de ontwerpen van George Sowden nog steeds de belangrijke mix van vormen en kleuren. Dit is goed terug te zien in de Sowden collectie die George Sowden voor HAY heeft ontworpen.

De citruspers is de nieuwste aanwinst van de Sowden keukencollectie. Met dezelfde kleuren als de rest van de serie, brengt de Sowden Citruspers ‘functie en kleur’ in elke keuken. Het kleurrijke design is een echte eyecatcher en brengt veel vrolijkheid met zich mee. Tevens is het elektrische ontwerp uiterst functioneel. Zo perst de Sowden Citruspers effectief citrusvruchten voor vers en vruchtvrij sap.

De Sowden Citruspers heeft een lengte van 20,5 centimeter, een breedte van 17 centimeter en een hoogte van 26,5 centimeter. De citruspers is gemaakt van roestvrijstaal, afgewerkt met gerecycled plastic en voorzien van een siliconen rand. Daarnaast is de Sowden Citruspers na gebruik eenvoudig te demonteren en schoon te maken. Wilt u wat kleur aan uw keuken toevoegen? Dan is deze Sowden Citruspers de ideale oplossing!


HAY Sowden Citruspers


✓ Onderdeel van de Sowden keukencollectie
✓ Kleurrijk design
✓ Perst vers en vruchtvrij sap
✓ Demontabel en gemakkelijk schoon te maken

Vragen over de Sowden Citruspers van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Sowden Citruspers.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer George Sowden
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 20,5 cm.
Breedte 17 cm.
Hoogte 26,5 cm.

Sowden Citruspers

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 169

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit