HAY Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

By Muller van Severen

Omschrijving

De Hay Two-Colour Tafel Rechthoekig 200 is een ontwerp van Muller Van Severen. De liefde van dit Belgische ontwerpersduo voor materialen en de verschillende manieren waarop de natuurlijke schoonheid van die materialen benadrukt kan worden was een inspiratiebron voor de vormgeving van de Two-Colour Tafel. De ontwerpers beschrijven de tafel dan ook als een combinatie van twee materialen, namelijk Valchromat en gepoedercoat staal, die op hun best worden gebruikt.

Het ontwerp van de Two-Colour Tafel is geïnspireerd op de contrasten en overeenkomsten in de gebruikte materialen. Beide materialen worden verenigd doordat deze dezelfde dikte hebben, waardoor een uniform silhouet ontstaat. Het tafelblad, met een dikte van 30 millimeter, is vervaardigd in een uniek soort robuust houtvezelmateriaal, genaamd Valchromat, dat FSC-gecertificeerd is. Valchromat is door en door gekleurd omdat het is gemaakt van individueel gekleurde houtvezels. Deze individuele houtvezels zijn zichtbaar op het tafelblad en het gladde, waterafstotende oppervlak is voorzien van een lak op waterbasis.

Het stalen buisframe met vierkant profiel, dat eveneens een dikte heeft van 30 millimeter, is voorzien van een gekleurde poedercoating. De kleur van het frame vormt een speels, gebalanceerd contrast met de kleur van het tafelblad. De kleurcombinaties zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor het ontwerp van de tafel met zijn minimalistische, gekleurde vormgeving een statement in het interieur maakt zonder daarbij te overheersen. Onderaan de stalen poten zitten geïntegreerde inschroefbare kunststof glijders. Deze zijn verstelbaar tot 12 millimeter.

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200 heeft een lengte van 200 centimeter, een breedte van 90 centimeter en een hoogte van 74 centimeter. De rechthoekige variant van de Two Colour tafel is ook verkrijgbaar in andere afmetingen en in een ronde vorm. Deze varianten zijn onderaan deze pagina terug te vinden in de productfamilie.

Hay Two-Colour Tafel Rechthoekig 200


✓ Tafelblad van Valchromat
✓ Uniform, minimalistisch silhouet
✓ Zorgvuldig geselecteerde kleurcombinaties
✓ Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Vragen over de Two-Colour Tafel Rechthoekig 200 van Hay?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Hay Two-Colour Tafel Rechthoekig 200.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Muller van Severen
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 200 cm
Breedte 90 cm
Hoogte 74 cm

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

Maroon Red / Blue

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.449

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

Ochre / Blue

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.449

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

Ivory / Green

Levertijd: Vandaag besteld, begin juli in huis
€ 1.449

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

Ochre / Green

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.449

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

Ochre / Grey

Levertijd: Vandaag besteld, begin juli in huis
€ 1.449

Two-Colour Tafel Rechthoekig 200

Maroon Red / Red

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.449

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit