&Tradition Hoof Table SW2 Tafel

By Samuel Wilkinson

Omschrijving

De &Tradition Hoof Table SW2 Tafel is een ontwerp van Samuel Wilkinson.

Samuel Wilkinson was al in het bezit van verschillende design awards voordat hij in 2008 zijn studio – gespecialiseerd in industrieel design – opende. De in Londen gevestigde ontwerper heeft, voordat hij daadwerkelijk begon met het ontwerpen van meubels en industrieel design, met verschillende nationale en internationale grote namen buiten de designindustrie mogen samenwerken; British Airways, Audi, LG, Samsung en Virgin Airways. Uiteindelijk is hij geheel overgegaan naar de wereld van design en ook daar heeft hij zich inmiddels aan de top weten te vestigen. Niet voor niets wordt zijn werk tentoongesteld in de permanente collectie van onder andere het MoMA, de Cooper-Hewitt en het Victoria & Albert Museum.

&Tradtion tracht om traditie samen te brengen met innovatie. Een mix van heden, verleden en toekomst, maar wel met een perfecte balans. Kenmerken vanuit de jaren ’30 tot en met het heden worden toegepast in de ontwerpen. De inmiddels veelzijdige collectie bevat ontwerpen van de meest gerenommeerde internationale ontwerpers. Allen hebben zich aan het uitgangspunt van &Tradition gehouden en daaruit zijn de mooiste ontwerpen voortgekomen. Neem bijvoorbeeld de Hoof Tafel. Het ontwerp van deze bijzondere salontafel is geïnspireerd door hoeven van hoefdieren. Niet alleen elegant maar tevens functioneel. De verwijzing naar de natuur – maar ook naar de onvoorstelbare natuurlijke scheppingen van een landschap – vormen één van Wilkinson’s favoriete uitgangspunten in zijn ontwerpen.

De Hoof Table SW2 Tafel van &Tradition is geheel vervaardigd uit de beste kwaliteit massief eikenhout. De uiteinden van de tafelpoten zijn voorzien van de natuurlijke houtnerf door het bovenste laagje voorzichtig weg te snijden na het lakken van de tafel. Hierdoor ontstaat een uniek geheel. Op deze manier wordt bovendien voorkomen dat de verf van de uiteinden afgeschopt of gepoetst wordt en blijft de salontafel, zelfs na veelvuldig gebruik, in zijn geheel prachtig! De tafel is verkrijgbaar in twee mooie uitvoeringen. De afmetingen van de salontafel bedragen 90 centimeter in diameter en 40 centimeter in hoogte.

&Tradition Hoof Table SW2 Tafel


✓ Verkrijgbaar in verschillende mooie uitvoeringen
✓ Hoogwaardige kwaliteit hout
✓ Uniek design!
✓ Onderdeel van de Hoof-serie
✓ Afmeting: Ø 90 x h. 40 cm.
✓ Design: Samuel Wilkinson

Vragen over de Hoof Table SW2 Tafel van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Hoof Table SW2 Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Samuel Wilkinson
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Hoogte 40
Diameter 90
Bijlagen Productinformatie

Hoof SW2 - Gerookt Eiken

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 549

Hoof SW2 Tafel - Eiken

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 549

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit