Ferm Living House Christmas Calendar

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living House Christmas Calendar is een ontwerp van Trine Andersen.

Aftellen tot Kerst wordt een stuk leuker met deze kerstkalender! De kalender is gemaakt van katoen en heeft 24 genummerde zakken, één voor iedere dag tot Kerst. Naarmate Kerst dichterbij komt, kunt u nieuwe cadeautjes toevoegen en uw familie nieuwsgierig maken. Wellicht duurt het aftellen nu voor het gevoel nóg langer, maar voorpret is gegarandeerd. Cadeautjes die niet in het vakje passen, kunt u vaststrikken aan de lusjes.

De House Christmas Calender maakt deel uit van de kerstcollectie 2016 van het Deense Ferm Living. Het zo-jarige designlabel kenmerkt zich door een traditionele Scandinavische vormgeving, waarbij grafische patronen een hoofdthema zijn. Door het gebruik van intense kleuren, gedrukte grafische vormen en trendy patronen vormen de ontwerpen een opvallend geheel. Ook in de kerstcollectie van 2016 is het grafische aspect volop aanwezig. Het gebruik van materialen als messing, hout en keramiek geeft warmte aan uw huis en versterkt het gezellige kerstgevoel.

Ferm Living House Christmas Calendar


✓ Plek voor 24 cadeautjes: één voor iedere dag tot Kerst
✓ Gegarandeerde voorpret!
✓ Afmeting: b. 50 x h. 100 cm.
✓ Van 100 % katoen
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de House Christmas Calendar van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Ferm Living House Christmas Calendar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723240877
Productnr. 24087
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 100 cm.
Breedte 50 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

House Christmas Calendar

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 54

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit