House of Finn Juhl Panel System Wandmeubel

By Finn Juhl

Omschrijving

Het House Of Finn Juhl Panel System Wandmeubel is een ontwerp uit 1953 van Finn Juhl. De samenstelling van een wandpaneel met een systeem van planken bleek een stijlvolle aanvulling op het eigen interieur van Finn Juhl. In zijn ontwerpen voor huizen en interieurs streefde Finn Juhl naar een gevoel van totale harmonie van kunst, architectuur en design. Het Panel System komt tegemoet aan deze balans en harmonie van het interieur, en het gevoel van ruimte in relatie tot meubels.

Het Panel System is een voortzetting van het interieur aan de wand. Het materiaalgebruik geeft een gevoel van warmte en karakter waardoor het wandmeubel zo een integraal element van het interieur vormt. Omdat elke ruimte en interieur andere eisen stellen aan opbergruimte en samenstelling van een meubel, is het Panel System ingericht op een ruime hoeveelheid aan mogelijke combinaties. Stel de de planken en kastjes naar eigen wens samen om accessoires te etaleren, of de gewenste opbergmogelijkheden te realiseren. Diverse houtsoorten, kleuren en zelfs stoffering geven elke meubelopstelling een passende eigen stijl. Niet voor niets kan het Finn Juhl Panel System tot een van de meest esthetische en praktische oplossingen voor opbergtoepassingen worden gerekend.

Om het wandmeubel helemaal te laten aansluiten op elk type interieur, zijn de planken en kastjes in vier soorten hout uitvoerbaar: eiken, walnoot, grenen fineer en teak fineer. Op aanvraag kan er ook een stoffering worden toegepast. De planken en kastjes zijn voorzien van dragers van geborsteld staal. Indien er ook kastelementen aan de wandmeubel opstelling worden toegevoegd, zijn de schuifdeuren uitvoerbaar in teak fineer of een gelakte kleurencombinatie van wit/geel of wit/lichtblauw. De combinatie van kleuren geeft een speels effect aan de wandopstelling.

Een selectie configuraties is direct bij ons te bestellen. De configuraties zijn opgebouwd uit 1, 2 of 3 panelen met bijbehorende planken en kastjes. Informeer naar de mogelijkheden voor een samenstelling naar specifieke maatvoering en kleuren. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

House Of Finn Juhl Panel System Wandmeubel


✓ In balans en harmonie met het interieur
✓ Naar wens samen te stellen
✓ Tallozen mogelijkheden voor opbergen en etaleren
✓ Stijlvolle en warme uitstraling

Vragen over het Panel System Wandmeubel van House Of Finn Juhl?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het House Of Finn Juhl Panel System Wandmeubel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Finn Juhl
Garantie 2 jaar
Merk House of Finn Juhl
Breedte 78 / 80 cm.
Hoogte 200 cm.

Panel System Wandmeubel

1B Donker Geolied Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 4.542

Panel System Wandmeubel

1B Geolied Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 4.542

Panel System Wandmeubel

1B Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 4.542

Panel System Wandmeubel

1A Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 6.826

Panel System Wandmeubel

1A Geolied Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 6.826

Panel System Wandmeubel

1A Donker Geolied Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 6.826
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit