Houten design meubels

Op zoek naar houten design meubels? MisterDesign heeft een grote collectie aan design meubels die gemaakt zijn van hout. Veel bekende design merken maken gebruik van deze populaire materiaalsoort, hierbij kan gedacht worden aan merken zoals Vitra, HAY en Ethnicraft. Stoelen, tafels en kasten worden vaak gemaakt van houtsoorten zoals eiken, esdoorn, notenhout of teak.

1362 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1362 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Houten kasten

Een populaire houten kast is de Muuto stacked. Door middel van het stapelen van meerdere modules kan er eenvoudig een wandkast of vrijstaande kast opgebouwd worden. De stacked kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De Woody Column Boekenkast van HAY is tevens een populaire houten kast met veel opbergruimte. De kast is gemaakt van eikenhout in combinatie met gepoedercoat staal, dit zorgt voor een absolute blikvanger in een woonkamer, kinderkamer of kantoorruimte.

Houten tafels

Op zoek naar een houten tafel? Vergadertafels en eettafels zijn vaak van hout gemaakt, hout heeft van zichzelf al een prachtige uitstraling. De houten tafels zijn vierkant, rechthoekig en rond verkrijgbaar in kleine en grote afmetingen. De houten tafels zijn daarnaast in veel verschillende houtsoorten verkijgbaar, zoals bijvoorbeeld eiken naturel, gerookt eiken, zwartgebeitst eiken of Amerikaanse walnoot. De houten tafels worden altijd gratis bij u geleverd en gemonteerd, het eventuele verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug.

Houten stoelen

Houten stoelen geven een natuurlijke look aan een interieur. Houten stoelen worden veelal gemaakt van berken- of eikenhout en kunnen op allerlei manieren worden afgewerkt. Prachtige design merken zoals Carl Hansen, Fritz Hansen, Artisan en Ethnicraft hebben veel houten design stoelen in het assortiment.