Iconic Gifts

Iconic Gifts

DESIGNCADEAU BIJ UW BESTELLING

Iconic Gifts. ‘For now and forever’. De decembermaand is hét moment waarop we onze liefde voor design extra delen. Design is als kunst; een samensmelting van passie, vakmanschap en een uniek verhaal. Het zijn elementen die een ontwerp iconisch maken, bedoeld om generaties lang mee te gaan.

Iconic Gifts van MisterDesign
Onze liefde voor klassiekers en iconen hebben we vertaald in een doordachte selectie designs met elk hun eigen verhaal. Eer het tijdloze ontwerp op een bijzondere plek bij jou thuis of geef het stukje geschiedenis door.

Kies jouw designcadeau uit klassiekers als de Artifort Orange Slice van Pierre Paulin of de Fritz Hansen Ant Chair van Arne Jacobsen. Of kies voor een 'new icon' als de Six-Colour bag van Susan Bijl voor HAY. Speciaal voor jou, een cadeau van ons.


Actie voorwaarden

- De actie loopt van 2 december 2022 tot en met 8 januari 2023.
- De actie is geldig in onze webshop en in onze winkels.
- De cadeaus zijn niet in te ruilen tegen een vergelijkbaar product of contanten.
- OP = OP
- De actie is alleen geldig op bestellingen waarvan de totaalprijs is gebaseerd op de adviesprijs of de door ons online geadverteerde prijs.
- Bij een online aankoop wordt uw december gift tegelijk met uw bestelling geleverd, een deellevering is niet mogelijk
- De actie is eenmalig geldig per klant.
- Bij retourneren van de aankoop, waardoor de orderwaarde onder het bedrag van komt waarbinnen het cadeau valt, dient ook het cadeau retour te komen. Indien van toepassing, kunt u kiezen voor een cadeau uit de prijscategorie waarbinnen de nieuwe orderwaarde valt.
- Indien het cadeau na retournering van uw aankoop gehouden wenst te worden of wanneer het niet door ons retour is ontvangen, zal deze worden gefactureerd.
- De HAY Six-Colour Bag wordt in een willekeurige kleur meegezonden met uw bestelling. Het is niet mogelijk een kleur te kiezen of om te ruilen voor een andere kleur.


Tussen 250 - 500 euro

Bij een bestelling van 250 en 500 euro heeft u keuze uit de HAY Six-Colour Bag in een willekeurige uitvoering, de Ferm Living Bau Pot small in warm grijs en een MisterDesign giftbox ter waarde van 50 euro.

HAY Six-Colour Bag
Ferm Living Bau Pot
Giftbox

Tussen 500 - 1.000 euro

Bij een bestelling van 500 tot 1.000 euro heeft u keuze uit de Muuto The Dots set van 5 in eiken, de Kay Bojesen Monkey Mini en een MisterDesign giftbox ter waarde van 100 euro.

Muuto The Dots eiken
Kay Bojesen Monkey Mini
Giftbox


Tussen 1.000 - 2.500 euro

Bij een bestelling van 1.000 tot 2.500 euro heeft u keuze uit de &Tradition Flowerpot VP9 in signal green, de Kartell Componibili medium in wit en een MisterDesign giftbox ter waarde van 150 euro.

&Tradition Flowerpot VP9
Kartell Componibili
Giftbox


Tussen 2.500 - 7.500 euro

Bij een bestelling van 2.500 tot 7.500 euro heeft u keuze uit de Vitra Eames House Bird in walnoot, de Fritz Hansen Ant Chair in natural fineer walnoot en een MisterDesign giftbox ter waarde van 250 euro.

Vitra Eames House Bird
Fritz Hansen Ant Chair
Giftbox


Tussen 7.500 - 15.000 euro

Bij een bestelling van 7.500 tot 15.000 euro heeft u keuze uit de Driade Roly Poly in een kleur naar keuze, de Vitra Butterfly kruk in een kleur naar keuze en een MisterDesign giftbox ter waarde van 550 euro.

Driade Roly Poly
Vitra Butterfly kruk
Giftbox


Vanaf 15.000+ euro

Bij een bestelling vanaf 15.000 euro of meer heeft u keuze uit de FLOS Taccia tafellamp (PMMA) in zwart, de Artifort Orange Slice in een limited edition uitvoering en een MisterDesign giftbox ter waarde van 1.500 euro.

FLOS Taccia
Artifort Orange Slice
Giftbox